Кафедра української мови
Факультет Української філології

СПСР нульова толерантність 2024Днями на базі Молодіжного центру #StudHub відбулося навчання здобувачів вищої освіти психолого-педагогічного факультету в рамках завершення проєкту «Нульова толерантність до насильства» підтриманого грантом Фонду Народонаселення ООН в Україні (UNFPA Ukraine) у співпраці з Громадською організацією "Інноваційні соціальні рішення" і за підтримки USAID Україна.

Учасниками навчання стали майбутні соціальні педагоги та психологи. Вони дізнавались, що таке насильство, яким чином захищатись, як допомагати іншим, як працює система безоплатної правової допомоги й коли потерпілим від домашнього насильства може бути призначений адвокат за рахунок держави і для чого це потрібно. Модератором заходу виступила Ія Шимко, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи.

 

Додатково нагадуємо контакти у разі ґендерно зумовленого насилля: 102 (поліція); 116-123 або 1547 (контакт-центр для постраждалих від домашнього насильства); 0-800-213-103 (безоплатна правова допомога).

25813
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша