Кафедра української мови
Факультет Української філології

КОЛІЯ на худграфі 47

11 жовтня 2024 р.  художньо-графічне відділення факультету мистецтв гостинно відчинило двері учням 11 кл.  художнього профілю  КЗО "Криворізький ліцей "КОЛІЯ" Дніпропетровської обласної ради". 

Представники кафедри декоративно-прикладного мистецтва та дизайну охоче  долучилися до організації та проведення профорієнтаційної зустрічі. Вони представили освітні програми та  творчі напрями, які розвиваються на кафедрі  та поділилися успіхами своїх студентів. 

З вітальним словом виступили проректор з науково-педагогічної роботи університету, к.п.н., доцент Юлія Баруліна, завідувач кафедри декоративно-прикладного мистецтва та дизайну к.п.н., доцент Анна Ємельова, завідувач кафедри образотворчого мистецтва к.п.н., доцент Руслан Пильник, викладач кафедри образотворчого мистецтва Михайло Стефанюк, викладач кафедри декоративно-прикладного мистецтва та дизайну, відповідальний за профорієнтаційну роботу Олександр Мусієнко,  викладач кафедри декоративно-прикладного мистецтва та дизайну Валерія Лихачова.КОЛІЯ на худграфі 46

Одним із найяскравіших моментів стала виставка кваліфікаційних робіт, що продемонструвала високий рівень майстерності та креативності наших випускників. Гості  мали змогу відвідати виставку робіт у техніці "батик" у виставковій залі художньо-графічного відділення, переглянути експозицію картин (живопис, графіку, ілюстрації, скульптури та ін.) зі спеціальності 014 "Середня освіта" (Образотворче мистецтво) та експозиційні планшети дизайн-проєктів  зі спеціальності 022 Дизайн (Графічний дизайн, дизайн одягу, дизайн середовища).

КОЛІЯ на худграфі 42

КОЛІЯ на худграфі 40

КОЛІЯ на худграфі 53

КОЛІЯ на худграфі 52

Гості мали можливість особисто відвідати навчальні аудиторії та спеціальні творчі майстерні факультету, де створюються проєкти студентів. Учасники зустрічі ознайомилися з робочим середовищем та умовами, в яких працюють студенти під час занять. Викладачі продемонстрували приклади творчих завдань та студентських проєктів, що допомогло гостям краще зрозуміти процес навчання та рівень підготовки студентів.

КОЛІЯ на худграфі 37

КОЛІЯ на худграфі 20КОЛІЯ на худграфі 19

КОЛІЯ на худграфі 30

КОЛІЯ на худграфі 11

КОЛІЯ на худграфі 6

КОЛІЯ на худграфі 14

КОЛІЯ на худграфі 38

Особливу увагу привернуло спілкування з викладачами кафедри, які ділилися своїм досвідом та порадами щодо професійного розвитку в мистецькій сфері. Окрім цього, на зустрічі були присутні випускники, які вже реалізували себе у різних творчих напрямках.  Ліцеїсти долучилися до обговорення презентації  "Що таке дизайн і з чим його їдять", яку підготувала викладач кафедри декоративно-прикладного мистецтва та дизайну, графічний дизайнер на ТРК «Рудана» Валерія  Лихачова.
Колія дизайн

КОЛІЯ на худграфі 50

колія дизайн 2

 

КОЛІЯ на худграфі 51

Дівчата показали вправність з розпізнання логотипів відомих брендів та торгівельних марок.

КОЛІЯ на худграфі 54


На завершення зустрічі ліцеїсти  отримали докладну  інформацію про процедуру вступу та особливості творчого конкурсу з композиції та рисунка від викладача кафедри декоративно-прикладного мистецтва та дизайну Олександра Мусієнка.

КОЛІЯ на худграфі 3

КОЛІЯ на худграфі 48

КОЛІЯ на худграфі 47

 

Ми щиро дякуємо всім, хто взяв участь у заході, і сподіваємося бачити вас серед наших студентів у новому навчальному році. Були раді знайомству та дружньому  спілкуванню  з творчими ліцеїстами та викладачами Т. Жуляковою та Т. Верзуновою КЗО "Криворізький ліцей "КОЛІЯ" Дніпропетровської обласної ради".  До наступних зустрічей! 

 

27633
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Жовтень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31