Кафедра української мови
Факультет Української філології

01

Рух позитивних людей, націлених змінювати світ на краще, триває! 23 березня 2024 року для студентів спеціальності 231 Соціальна робота Криворізького державного педагогічного університету відбувся тренінг «Протидія і попередження домашнього насильства».

02

Разом з науково-педагогічними працівниками кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи спікерами та співорганізаторами події стали правозахисниця, координаторка проєкту «Нульова толерантність до насильства. Кривий Ріг. 2.0», координаторка напрямку ГЗН у БФ «Право на захист» Наталя Кожем'яка; психолог БФ «Право на захист» Олег Ярошенко; кар'єрна радниця національної мережі хабів «ВОНА» Наталія Мількевич.

03

На тренінгу йшлося про причини насильства, про те, які стереотипи та поведінка є його передумовою, що треба робити, щоб запобігати насильству, як захистити свої права людям, які пережили насильство, і що може зробити суспільство, щоб позбутись стереотипів, забезпечити рівність прав чоловіків та жінок, змінити соціальні норми.

04

Під час активної взаємодії студенти усвідомили, що особисті кордони, здорові стосунки – це те, що вони мають відстоювати і чому потрібно вчитися. Учасники тренінгу переконалися, що необхідно вміти розв'язувати конфлікти, слухати й чути одне одного, застосовувати ненасильницьке спілкування та активно говорити на цю тему.

05

Зустріч з майбутніми соціальними працівниками була цікавою та корисною, здобувачі вищої освіти дізналися чимало нового про свої права й актуальні проблеми соціуму.

25810
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша