Кафедра української мови
Факультет Української філології

1

З 25 травня по 14 червня 2024 року студенти ІІІ курсу бакалаврату освітньої програми «Соціологія масової комунікації журналістики і реклами» проходили виробничу практику в прес-центрі Криворізького педагогічного. Цей досвід став для здобувачів вищої освіти захопливою подорожжю у динамічний світ медіа та комунікацій та важливим кроком до набуття професійної майстерності.

2

Виконуючи завдання виробничої практики, студенти здобули цінні фахові навички для майбутньої успішної кар’єри. Вони ознайомилися зі специфікою діяльності прес-центру КДПУ, налагодили комунікацію з його працівниками, вивчили посадові інструкції фахівців прес-центру, розробили стратегічний і тактичний план проходження практики.

3

Здобувачі вищої освіти виконували завдання, які дали їм можливість спробувати себе в різних ролях: писали пресрелізи, редагували дописи, створювали інформаційні тексти для соціальних мереж та офіційного сайту університету.

4

Своїми враженнями про виробничу практику поділилася третьокурсниця Дарина Венжега: «Завдяки практиці я здобула багато нових знань і навичок. Я навчилася правильно формулювати повідомлення для різних аудиторій, перевіряти правдивість інформації та ефективно використовувати сучасні медіа-інструменти. Крім того, я отримала цінний досвід створення контенту для різних платформ, що допомогло мені краще зрозуміти, як створюється та підтримується позитивний імідж університету. Особливо цікавим було проведення інтерв'ю з деканом факультету географії, туризму та історії О. А. Матіщуком, що дозволило мені не лише покращити свої навички інтерв'ювання, але й дізнатися багато нового. Загалом мої враження від практики були надзвичайно позитивними. Я не лише здобула цінні професійні навички, але й відчула себе частиною великої університетської спільноти. Дружня атмосфера та підтримка з боку співробітників прес-центру зробили цей період незабутнім і надзвичайно корисним для мого професійного та особистісного зростання».

26777
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Липень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31