Кафедра декоративно-прикладного мистецтва та дизайну
Факультет мистецтв

Колія 10

Вже традиційно Криворізький державний педагогічний університет входить до складу членів журі обласного конкурсу учнівської молоді «КОЛІЯ». 22 березня 2024 року XIV обласний конкурс учнівської молоді 'КОЛІЯ'", об'єднуючи онлайн та офлайн простори, зібрав учасників, які  змагалися у різних номінаціях, представляючи свої дослідження, творчі проєкти та наукові роботи.

Колія 9

У секції «Краса врятує світ» свої конкурсні творчі роботи з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва презентувала  талановита молодь нашого регіону. Участь в оцінюванні робіт взяла завідувач кафедри декоративно-прикладного мистецтва та дизайну Анна Ємельова.

Колія 11Колія 8

Конкурс став відмінною можливістю продемонструвати талант та креативний потенціал молодого покоління. Під час роботи секції було відзначено не лише високий рівень робіт учасників, а й креативність та вміння презентувати свої ідеї.

Колія 3

Колія 2

Колія 5

Колія 6

Кафедра декоративно-прикладного мистецтва та дизайну висловлює щиру вдячність організаторам КОЛІЯ за можливість взяти участь у цьому заході та запрошує зацікавлених випускників до творчої спільноти  факультету мистецтв. Нехай цей конкурс стане для учасників лише першим кроком на шляху до нових висот у світі мистецтва та творчості!

 

25809
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша