Кафедра декоративно-прикладного мистецтва та дизайну
Факультет мистецтв

посвята у дизайнери 7

День дизайнера на кафедрі декоративно-прикладного мистецтва та дизайну: незабутні пригоди та посвята у дизайнери!


З нагоди Всесвітнього  дня дизайнера на кафедрі декоративно-прикладного мистецтва та дизайну художньо-графічного відділення факультету мистецтв КДПУ вирував справжній квест під назвою "Шляхом великих митців".

У вівторок 23 кітня 2024 р. студенти 1 курсу спеціальності "022 Дизайн" отримали завдання на проходження квесту "Шляхом великих митців".

Майбутні дизайнери з ентузіазмом та запалом поринули у світ захоплюючих завдань та творчих випробувань. Кожен етап квесту кидав їм виклик, змушуючи продемонструвати свої знання, креативність та командний дух.

Згуртовані та натхненні, майбутні дизайнери бездоганно пройшли всі випробування, проявивши себе як справжні таланти.

Останній етап квесту пройшов 26 квітня 2024 р. напередодні Всесвітнього дня дизайнера у шаховому клубі КДПУ та став кульмінацією події - урочистою посвятою в дизайнери! а свято посвяти в дизайнери завітали випускники  кафедри Валерія Лихачова, Валерія Цилінська, Вікторія Кушнерук, Анастасія  Гудаченко, які поділилися  спогадами про роки начання, дали рекомендації та настанови  майбутнім дизайнерам.  

посвята у дизайнери 1  

посвята у дизайнери 2

посвята у дизайнери 3

 Привітали студентів завідувач кафеди  Ємельова А,П., викладачі  Школяр А.В.,  Мусієнко О.О. та Пікущий О.І. 

В атмосфері радості та гордості студенти отримали від куратора Школяра А.В.  омріяні нагрудні значки з емблемою кафедри, що знаменують собою початок їхнього шляху у світі дизайну. 

Цей день назавжди залишиться в пам'яті студентів як незабутнє свято, сповнене єднанням, творчості та віри у власні сили.

посвята у дизайнери 6

Вітаємо з Днем дизайнера всіх причетних! Нехай натхнення та креатив ніколи не покидають вас, а ваші дизайнерські задуми завжди втілюються у життя!

26374
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31