Природничий факультет
Біологія. Хімія. Екологія. Фізична культура.

КРИВОРІЗЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ПЕДАГОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Природничий факультет
РОЗПОРЯДЖЕННЯ № 05 від 14.05.20 року


На виконання наказу по КДПУ № 143 від 12 травня 2020 року «Про проведення літньої заліково­екзаменаційної сесії».

Викладачам:
1. Літню заліково ­ екзаменаційну сесію для здобувачів вищої освіти денної і заочної форм навчання провести відповідно до затвердженого графіку освітнього процесу та розкладів.
2. Прийом заліків та екзаменів у студентів денної і заочної форм навчання з усіх дисциплін провести дистанційно з використанням освітньої платформи MOODLE.
3. Семестрові заліки виставити на підставі результатів поточної успішності шляхом заповнення відповідних електронних форм на платформі MOODLE, у яких окремо зазначаються бали, набрані здобувачами вищої освіти протягом семестру, підсумкова оцінка за національною шкалою (зараховано, не зараховано) і шкалою ЄКТС. Електронні форми прийому заліку заповнити: для денної форми навчання ­ до 04.06.2020 р., для заочної форми навчання ­ до кінця лабораторно­екзаменаційної сесії відповідно до затвердженого розкладу. На наступний день після прийому заліку повідомити секретаря деканату Бабенко Н.В.

4. Екзамени провести на платформі MOODLE відповідно до розкладу, у синхронному режимі із забезпеченням автентифікації здобувачів вищої освіти. Тривалість і початок екзамену визначається розкладом.
5. Електронне оформлення результатів екзаменів здійснити на платформі MOODLE за відповідною формою, із зазначенням балів за поточну роботу, які проставляються не пізніше ніж за день до проведення екзамену, балів за відповідь на екзамені, підсумкової кількості балів, підсумкової оцінки за національною шкалою і шкалою ЄКТС, які проставляються не пізніше ніж 18:00 наступного дня після проведення екзамену (відповідно до розкладу).

6. Екзаменаційні консультації провести відповідно до розкладу (з використанням електронних засобів віддаленого зв’язку), під час яких ознайомити здобувачів вищої освіти з попередньо визначеною формою проведення екзамену та типами екзаменаційних питань, критеріями оцінювання питань екзаменаційного білету або тесту.
7. Викладачам, що приймають участь у заліково­екзаменаційній сесії пройти реєстрацію в MOODLE до 17.05.2020 р.

8. Відповідальним за СУЕНК – доценту Марчик В.І. (кафедра фізичної культури та методики її викладання), доценту Старовій Т.В. (кафедра хімії та методики її навчання), асистенту Поздньому Є.В. (кафедра ботаніки та екології), асистенту Потопі А.В. (кафедра зоології та методики навчання біології) зареєструвати викладачів на
відповідні курси в категорії «Сесія» платформи MOODL до 20.05.2020, здійснювати інформаційну підтримку дистанційного складання заліків та іспитів.

9.Старшому викладачу кафедри хімії та методики її навчання Нечипуренко П.П. (група організаційно­методичної підтримки), надавати учасникам освітнього процесу допомогу консультативного характеру щодо роботи в середовищі MOODLE. Кураторам:

10. Ознайомити студентів академічних груп з наказом № 143 від 12 травня 2020 р. «Про проведення літньої заліково­екзаменаційної сесії». Студентам:

11. Неухильно дотримуватися принципів академічної доброчесності. У разі виявлення факту списування відповідь студента з цього питання оцінюється в 0 балів.

12. Дозволити студентці групи БП­16 Аскевич Б. складання іспитів на платформі MOODLE з можливістю усного консультування з викладачем (за необхідності).
                                                        Декан факультету                            Е.О. Євтушенко

11783
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31