Кафедра початкової освіти
Психолого-педагогічний факультет

1

 

Крилатим ніщо не завадить літати!

 

14 травня 2020 року до Дня науки у Криворізькому державному педагогічному університеті відбулася звітна наукова студентська конференція у досі не звичному нам дистанційному форматі за допомогою програми Zoom. І.М. Скупейко на пленарному засіданні презентувала науково-дослідну роботу, проведену спільно з А.О. Мудрук, з теми: "Формування підприємливості та фінансової грамотності учнів 2 класу в контексті освітніх інновацій", що посіла 3 місце на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності Початкова освіта.

2

Студентка зазначає: «Отримала неймовірне задоволення від участі у конференції, хоча і хвилювалися, адже у Zoom-конференції було присутньо близько 100 найкращих студентів та викладачів нашого університету. Приємно, що доповідь сподобалась присутнім, викликала жвавий інтерес, що позначилося на кількості додаткових питань. Ми вирішили взяти ще мало досліджену і надзвичайно актуальну, на нашу думку, проблему формування фінансової грамотності та підприємливості здобувачів початкової освіти і не помилилися. Не можемо сказати, що це було легко, однак час, який ми витратили на дослідження і написання, не вважаємо втраченим! Дякуємо нашому науковому керівнику – к. пед. наук, доценту, завідувачу кафедри початкової освіти О. А. Павлик!».

Хочемо відзначити, що в цьому році в умовах карантину кафедра початкової освіти у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 013 «Початкова освіта» здобула одразу дві перемоги. З-поміж 84 учасників диплом 2 ступеня отримали Гречка Анастасія Олександрівна та Ушакова Ольга Вікторівна за роботу «Онлайн-інструментарій як засіб формування інформаційно-комунікаційної компетентності другокласників на уроках словесності в умовах Нової української школи» (науковий керівник Павлик О.А.), диплом 3 ступеня - Скупейко Іванна Михайлівна і Мудрук Анна Олександрівна за роботу «Формування підприємливості та фінансової грамотності учнів 2 класу у контексті освітніх інновацій» (науковий керівник Павлик О.А.). Щиро вітаємо наших переможниць та бажаємо їм нових злетів та творчих успіхів!

 

11879
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30