Кафедра початкової освіти
Психолого-педагогічний факультет

1 Социс

У ЖУРІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ-ЗАХИСТУ

НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКИХ РОБІТ УЧНІВ-ЧЛЕНІВ МАН

УКРАЇНИ "СОЦІС - 2021"

Згідно з наказом департаменту освіти і науки виконкому Криворізької міської ради завідувач кафедри початкової освіти Криворізького державного педагогічного університету к. пед. н., доцент Павлик О.А. у період з 22 січня по 25 січня 2021р. взяла участь у роботі журі І (міського) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України (відділення філософії та суспільствознавства).

У цьому році у зв’язку з національним карантином конкурс відбувся у незвичному форматі та складався з трьох турів: заочного оцінювання робіт, постерного захисту та наукової конференції у режимі online у формі відеоконференцій Zoom.

У секції журналістики, яку в цьому році було поєднано із секцією педагогіки, було представлено цікаві та оригінальні роботи, підготовлені учнями 8-11 класів шкіл міста, які стосувалися української гонго-журналістики, функціонування лінгвістичних мемів «Лепетун» на fb, шкільної газети, гендерних стереотипів у зовнішній та телерекламі, цензури в Україні, організації самостійних занять фізичною культурою в умовах коронавірусної епідемії, використання чат-ботів в умовах дистанційного навчання.

Не зважаючи на карантинні обмеження, учасники секції мали змогу представити свої дослідження, прорекламувати їх у постерах, дати відповіді на запитання членів журі, поділитися своїми ідеями та переконаннями під час виступу на конференції, поставити питання іншим конкурсантам.

Такі конкурси дозволяють виявляти обдаровану молодь, стимулювати її подальші наукові пошуки та професійне визначення у майбутньому. І цьому є підтвердження. Так, зокрема, на спеціальності Початкова освіта здобуває ступінь бакалавра переможниця у секції педагогіки Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України (відділення філософії та суспільствознавства) Соціс-2016, Соціс-2017 Дорофеєва Вікторія. Колись обравши тему, пов’язану зі здоров’язбереженням учнів початкової школи, старшокласниця визначилася з майбутньою професією і зараз є однією з найкращих студенток психолого-педагогічного факультету. Бажаємо успіхів конкурсантам та їх науковим керівникам у ІІ обласному турі!

2Социс

3Социс

4Социс

Соціс 1

Соціс 2

13974
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша