Кафедра початкової освіти
Психолого-педагогічний факультет

Конф. Крав. 002

Звітна наукова конференція на тему «Концептуальні основи освіти молодших школярів в умовах НУШ» 

22 квітня 2021 року у рамках навчальної дисципліни «Культура наукового мовлення»(доцент Кравцова І.А.) на кафедрі початкової освіти психолого-педагогічного факультету відбулася звітна наукова конференція на тему «Концептуальні основи освіти молодших школярів в умовах НУШ» у дистанційнному форматі з дотриманням усіх карантинних вимог. Під час роботи конференції були проведені пленарне та секційні засідання.

У пленарній частині з вітальним словом виступили завудувач кафедрою початкової освіти, кандидат педагогічних наук, доцень Павлик О.А та кандидат філологогічних наук, доцент Онищенко І.В. Зі вступним словом до студенства звернулася кандидат педагогіних наук, доцент Кравцова І.А. Також у пленарній частині представила свою робту переможниця Всеукраїнського конкурсу студенських наукових робіт з темою «Формування ключової комунікативної компетентності молодших школярів в умовах карантинних обмежень».

З 14:30 до 15:10 проходила робота у трьох секціях: секція №1 з темою «Аспекти ефективного навчання і розвитку сучасного школяра», секція№2 «Особливості формування ключових компетентностей сучасного молодшого школяра» та секція №3 «Проблеми формування навичок XXI століття в учнів початкової школи». Магістри презентували свої здобутки, зокрема наукові роботи, статті, доповіді. Доповідачі продемонстрували високий рівень наукового мовлення та обізнаність у досліджуваних питаннях. Активними слухачами стали студенти ІІ, ІІІ та IV курсів.

Робота секцій пройшла у теплій, дружній атмосфері. Наукові доповіді супроводжувалися великою кількістю запитань, що свідчило про зацікавленість аудиторії. В дискусії взяли участь усі учасники заходу. Кожен висвітлював своє бачення щодо існуючих проблем та висловлював пропозиції і думки щодо удосконалення освіти молодших школярів.

Підбиваючи підсумки роботи секцій, можемо висловити впевненість у тому, що усі запропоновані теми доповідей були актуальними, а учасники конференції поповнять когорту науковців та дослідників у сфері початкової освіти і зроблять гідний внесок у вітчизняну науку.

Конф. Крав. 004

Конф. Крав. 006

Конф. Крав. 008

Конф. Крав. 013Конф. Крав. 014

Конф. Крав. 012

15398
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша