Кафедра початкової освіти
Психолого-педагогічний факультет

 

Він. ІІ тур 6

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

зі спеціальності «Початкова освіта»

Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського

11 квітня 2018 р. на базі Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Початкова освіта».

Цьогоріч на конкурс було подано 64 роботи з 32 закладів вищої освіти України (15 – педагогічних університетів, 12 – класичних університетів, 4 –гуманітарних академій, 1 – Національного університету цивільного захисту України).

За результатами подвійного незалежного рецензування до участі у ІІ турі конкурсу було запрошено авторів 16 кращих наукових робіт.

Оцінювала роботу учасників компетентна галузева комісія у складі 11 представників вищих закладів України (Полтава, Харків, Глухів, Вінниця,  Маріуполь, Умань).

Після урочистого відкриття відбувся захист наукових робіт у формі науково-практичної конференції. Визначення переможців відбувалося за загальним рейтингом, що передбачав заочне оцінювання робіт та їх представлення.

Серед 16 наукових робіт однією з кращих було визнано роботу Багнюк Світлани Сергіївни, Рожаловської Юлії Вікторівни на тему: «Формування творчої особистості молодшого школяра засобами методичної системи «Щоденні 5»  на уроках словесності у 3 класі». Науковий керівник Павлик Олена Анатоліївна,  канд. пед. наук, доцент, зав. кафедри початкової освіти КДПУ.

Він. ІІ тур 2

За результатами роботи науково-практичної конференції було опубліковано матеріали ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Початкова освіта» збірника «Сучасна початкова освіта в поглядах молодих науковців»

IMG Він. ІІ. тур 1

Щиро вітаємо переможців та їх наукового керівника і бажаємо не зупинятися на досягнутому, удосконалювати себе, працювати на благо рідного вишу.

Він. ІІ тур 3

Він ІІ тур 4

Він. ІІ. тур 5

4577
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша