Кафедра початкової освіти
Психолого-педагогічний факультет

Пирыжок 1

Участь у ХХІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Молодь, освіта, наука, культура і національна свідомість в умовах європейської інтеграції»

24 квітня 2018 року у Європейському університеті м. Київ відбулася ХХІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Молодь, освіта, наука, культура і національна свідомість в умовах європейської інтеграції». Організаторами конференції виступили Асоціація навчальних закладів України приватної форми власності, Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова і Європейський університет.

У роботі конференції взяли участь 53 учасники з України (м. Київ, м. Кривий Ріг, м. Суми, м. Харків, м. Мелітополь, м. Дніпро, м. Одеса) та з Польщі.

Пирыж 2

Робота конференції була організована посекційно:

  • Секція «Молодь і освіта

1. Загальні проблеми освіти.

2. Психологія.

3. Проблеми початкової, загальної середньої освіти та виховання.

4. Проблеми дошкільної освіти та виховання.

  • Секція «Молодь і наука»

1. Теоретична економіка в Україні та світі (світова економіка, макро-, мікроекономіка).

2.Дослідження розвитку ринку, регулюючих та управлінських систем (фінанси, облік, аудит, менеджмент, маркетинг, реклама та дизайн).

3. Правознавство та безпекознавство.

4. Інформаційні та виробничі технології. Інноваційні технології навчання.

5. Фізико-математичні дослідження.

6. Біологія, екологія, географія, хімія.

7. Література та мовознавство.

8.Філософські та історико-політичні дослідження.

  • Секція «Молодь, культура і національна самосвідомість»

Студентка групи ПНП-14, IV курсу психолого-педагогічного факультету Пиріжок Надія Сергіївна взяла участь у роботі секції «Молодь і освіта», підсекції «Проблеми початкової, загальної середньої освіти та виховання» під керівництвом Павлик Олени Анатоліївни, кандидата педагогічних наук, доцента, завідувача кафедри початкової освіти Криворізького державного педагогічного університету. Керівниками підсекції були Матвієнко О.В., Таран В.Г., Тихонькова І.С., Горохова-Торовик А.П..

Пирыж

За тематикою підсекції доповіді надіслали 9 студентів, серед яких 5 із Криворізького державного педагогічного університету.

Відповідно до вимог студенткою у визначені терміни були підготовлені та направлені до ПВНЗ «Європейський університет» м. Київ наукові тези. Роботу  прийняли і було надіслано запрошення до участі у конференції.

24 квітня 2018 р. Надія мала змогу доповідати на конференції за темою «Проблема становлення мовної особистості у практиці шкільного навчання» з  мультимедійною презентацією.

Пирыж 4

Викладачі Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, які оцінювали виступи студентів, визнали тему роботи студентки актуальною, були задані декілька питань від комісії. Одне з них викликало дискусію, що є підтвердженням актуальності цієї теми. На закінчення засідання секції студентам вручили сертифікати, а представниці нашого університету грамоту з відзнакою за одну з найкращих доповідей на конференції. Виступ пройшов вдало.

Пирыж 5

 

Отже, дана конференція стала платформою для обговорення проблем загальної середньої освіти, зокрема початкової, що мотивує до активної дослідницької діяльності у сфері освіти і виступає додатковим джерелом знань для студентів. Вітаємо студентку і бажаємо Надії подальших наукових звершень і здобутків!

4828
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша