Кафедра початкової освіти
Психолого-педагогічний факультет

 

DSC01981

УЧАСТЬ У МАЙСТЕР-КЛАСІ «ПІДГОТОВКА ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

ДЛЯ РОБОТИ В УМОВАХ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ»(КЗШ №130)

 20 вересня 2018 року викладачі кафедри початкової освіти Криворізького державного педагогічного університету – к. пед. н., доцент, зав. кафедри Павлик Олена Анатоліївна та к. філол. н., доцент Онищенко Ірина Володимирівна взяли участь у майстер-класі «Підготовка педагогічних працівників для роботи в умовах Нової української школи», що проводився на базі Криворізької загальноосвітньої школи I-III ступенів № 130.

DSC01878

Під час проведення майстер-класу було порушено актуальні питання початкової освіти в умовах реалізації концепції «Нова українська школа», зокрема формування освітнього середовища на засадах компетентнісного підходу та принципів «педагогіки партнерства», впровадження інтегрованого підходу до навчання в закладах початкової освіти, особливості оцінювання навчальних досягнень молодших школярів (Бабенко Юлія Миколаївна, учитель початкових класів КЗШ № 130), проаналізовано нормативно-правові документи, якими регламентуються питання організації освітнього процесу в 1 та 2-4 класах (Дяченко Ірина Миколаївна, заступник директора з навчально-виховної роботи КЗШ № 130), розкрито теорію поколінь, а також вимоги до вчителя початкових класів покоління Альфа (Шолом Юлія Володимирівна, практичний психолог КЗШ № 130).

DSC01907

DSC01927

Учасники майстер-класу мали можливість взяти участь у тренінгах, відвідати кабінети початкових класів (для учнів перших класів), релаксаційну кімнату, осмислити розглядувані проблеми в практичному аспекті і з точки зору актуальних теоретичних питань реформування освітньої галузі.

DSC01962

 

 

5654
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша