Кафедра початкової освіти
Психолого-педагогічний факультет

План кафедри початкової освіти про проведення профорієнтаційної роботи

у 2020-2021 н./р.

№ п/п

Назва заходу

Термін виконання

Відповідальні

1.

Внести пропозиції щодо внутрішніх правил прийому за перехресним вступом до КДПУ за спеціальністю «Початкова освіта» (скорочений термін навчання) випускників з дипломом молодшого спеціаліста спеціальності   012. Дошкільна освіта.

Вересень-жовтень 2020р.

 

Павлик О.А.,

Пруняк В.В.

       

2.

Провести роботу з випускниками освітнього рівня «бакалавр», спрямовану на залучення їх до вступу в магістратуру КДПУ.

Квітень- травень 2020р.

Павлик О.А., куратори 4 курсу

3.

Вести профорієнтаційну роботу в школах, закріплених за кафедрою: виступи на батьківських зборах з метою роз’яснення престижності професії та працевлаштування; забезпечення майбутніх абітурієнтів інформаційно-агітаційною інформацією про КДПУ та проведення профорієнтаційних заходів упродовж навчального року.

Батьківські збори, до Дня майбутнього абітурієнта, до Дня відкритих дверей тощо

члени кафедри

4.

Посилити співпрацю з педагогічними коледжами області (Нікопольським, Жовтоводським, Дніпропетровським): провести зустрічі з метою агітації до вступу молодших спеціалістів до КДПУ. Здійснити виїзди до Нікопольського (доц.. Онищенко І.В.), Дніпропетровського (ст. викл. Дика Н.Д.) та Жовтоводського (доц. Пруняк В.В.) педагогічних коледжів з профорієнтаційною метою.

Упродовж року

Павлик О.А., Пруняк В.В., Онищенко І.В.

5.

Надати інформацію адміністраціям педагогічних коледжів регіону (Запоріжжя, Кременчук, Олександрія, Новий Буг, Орджонікідзе) для їх випускників про можливість продовжити навчання за спеціальністю 013. Початкова освіта та можливість перехресного вступу на цю ж спеціальність на базі диплома молодшого спеціаліста

Упродовж року

Павлик О.А., Дика Н.Д., члени кафедри

6.

Оновити і розмістити на сайті кафедри інформацію про спеціальність «Початкова освіта» та особливості вступної кампанії для майбутнього абітурієнта 2021.

Постійно

Павлик О.А.,

Дика НД. Федорова Л.Г.

7.

Поширювати інформацію про психолого-педагогічний факультет та кафедру початкової освіти у соціальних мережах та на інтернет-сторінках (You Tube, соціальні мережі, сторінка кафедри).

Упродовж року

Павлик О.А.

Дика Н.Д., Федорова Л.Г.

8.

Залучити студентів до участі у виховних заходах шкіл, дитячих будинків (проведення виховних заходів, благодійних акцій та агітації вступу до КДПУ).

Упродовж року

Кравцова І.А., Павлик О.А., Лисогор Л.П.

9.    

Залучити учнів випускних класів до науково-пошукової роботи з проблем сучасної початкової школи з подальшою публікацією статей у студентському науковому збірнику кафедри.

Упродовж року

Викладачі кафедри, Лисевич О.В.

10.

Оновити рекламний буклет спеціальності «Початкова освіта», презентації кафедри, запрошень випускників шкіл до участі у профорієнтаційних заходах.

Жовтень 2020, до заходів

Павлик О.А.,

Пруняк В.В.,

Федорова Л.Г.

11.

Залучити слухачів підготовчих курсів до участі у виховних та профорієнтаційних заходах, які проводяться в університеті.

Упродовж року

Дика Н.Д., викладачі кафедри

12.

До «Дня майбутнього студента» для випускників 9-11 класів та їх батьків провести майстер-класи (творчі майстерні, лабораторії, виставки тощо)

До заходу

Любар І.Г., Федорова Л.Г., Дика Н.Д., Лисогор Л.П.

13.

До «Дня відкритих дверей» створити виставки наукових та науково-методичних напрацювань викладачів кафедри для старшокласників та їх батьків, провести екскурсії до навчальних аудиторій, кафедр, методичних кабінетів, лабораторій тощо

До заходу

Павлик О.А.,

Дика Н.Д., Онищенко І.В.,

члени кафедри

14.

Залучити кращих студентів денної та заочної форм навчання для здійснення профорієнтаційної роботи в школах Дніпропетровської та інших областей, які вони закінчили або працюють в них.

Упродовж року

 

члени кафедри, куратори груп

15.

Силами викладачів кафедри забезпечити через телефон і соцмережі   інформування вступників про можливість зарахування їх на спеціальність 013. Початкова освіта

Серпень, 2021

Дика Н.Д.,

Павлик О.А., викладачі кафедри

16.

Провести бесіду зі студентами 1 курсу про необхідність інформування та агітації випускників 2021 року у своїх школах щодо вступу до КДПУ

Упродовж року

Куратори 1 курсу,

Павлик О.А., Пруняк В.В.

 
12637
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша