Кафедра початкової освіти
Психолого-педагогічний факультет

 

Фото 1 ЖВ

Профорієнтаційна робота  у навчальних закладах м. Жовті Води

Здавалось, недавно тільки стихли пристрасті вступної кампанії, першокурсники лише почали адаптуватись до вишівського навчання, а вже на порі постало питання про набір студентів у 2018 році. Тому за ініціативою кафедри початкової освіти КДПУ 7 листопада було здійснено поїздку з профорієнтаційною метою до навчальних закладів м. Жовті Води. У ній узяли участь викладачі психолого-педагогічного факультету – завідувач кафедри початкової освіти, к.п.н., доцент Павлик О.А., к.п.н., ст. викл. Дика Н.Д., к.ф.н., доцент Пруняк В.В., а також викладачі факультету  дошкільної і технологічної освіти  – завідувач кафедри педагогіки і методики технологічної освіти, д.п.н., доцент Савченко Л.О. та  завідувач кафедри дошкільної освіти, д.п.н., доцент Ковшар О.В.

Налагодження ділових контактів з освітянами Жовтих Вод розпочалось з міського відділу освіти, де велась розмова про результати нинішньої вступної кампанії і проблеми та особливості вступу до ВНЗ у 2018 р. Викладачі КДПУ розповіли про зміни у правилах прийому у наступному році, про можливості співпраці з освітянами Жовтих Вод у профорієнтаційній, науковій, навчально-методичній та організаційній роботі.

Фото 2 ЖВ

Зустріч зі студентами та викладачами Жовтоводського педагогічного коледжу приємно вразила своєю гостинністю, глибоким розумінням виконання спільної справи у підготовці висококваліфікованих  фахівців освіти, неабиякою зацікавленістю студентської молоді у здобутті вищої педагогічної освіти. Спілкування з випускниками Жовтоводського ліцею, який посів перше місце серед рейтингів середніх навчальних закладів Дніпропетровської області, теж було досить продуктивним, викликало жвавий інтерес ліцеїстів до тих змін, які очікуються у нових правилах прийому до ВНЗ у 2018 р. Під час спілкування з освітянами Жовтих Вод з’ясувалось, що до КДПУ останнім часом не вступив жоден випускник. Цей факт переконує, що необхідно особливо посилити профорієнтаційну роботу на регіональному рівні.

                                                                                           В.В. Пруняк

Фото 3 ЖВ

Фото 4 ЖВ

Фото 5 ЖВ

Фото 6 ЖВ

Фото 7 ЖВ

3019
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31