Кафедра початкової освіти
Психолого-педагогічний факультет

Пед гимн. 026

День із практики у Криворізькій педагогічній гімназії.

Чого цікавенького роблять учні на уроках з трудового навчання, дизайну та технологій?

Урок у 4-А класі на тему «Об’ємна аплікація з тканини та ґудзиків. Виготовлення рухомої іграшки». Студентка-практикантка Петрова Н.С. Методист Федорова Л.Г., к. пед. н., старший викладач кафедри початкової освіти.

Пед гимн. 002

Пед гимн. 004Пед гимн. 010

На уроці діти познайомилися з цікавими фактами про таких тварин як сова та жаба, розширили свої уявлення про них. На основі симпатії до одної з тварин учні приступили до виконання роботи над іграшкою, що буде привітно «махати» своєю лапкою або крильцем за допомогою нехитрої конструкції – ґудзика. Ідея прийшлася по душі усім учням, а деякі навіть пропонували й інші варіанти виготовлення рухомих частин тіла.

Урок у 2-Б класі на тему «Вартість і цінність. Зайчатко Білянчик і ведмежатко Сніжок». Об’ємна аплікація з паперу. Студентка-практикантка Купа Н.О.

Пед гимн. 014

Пед гимн. 016

Пед гимн. 018

Послухавши повчальну історію про дружбу зайчатка Білянчика та ведмежатка Снажка, школярі не тільки проаналізували ситуацію, а й вирішили допомогти друзям. Помиривши звіряток, учні зробили анімалістичну аплікацію, на якій зобразили непорушну дружбу, що не боїться труднощів. Працюючи з об’ємними формами, діти «оживили» малюнок, а їх фантазія допомогла завершити казкову атмосферу уроку.

Урок у 4-Б класі на тему «Виготовлення рамки для фотографії». Студентка-практикантка Рац І.А.

Пед гимн. 020

Пед гимн. 022024Пед гимнjpg

Весну порівнюють із красивою дівчиною, та й починається ця пора року зі свята жінки. Тому учні 4-Б класу зробили фото рамки власними руками для фотокарток своєї сім’ї. Дехто з дітей вже обрали світлину для цього, дехто вагався, але кожен вклав частинку своєї душі у цей невеличкий виріб. Правду кажуть – найкращий подарунок зроблений своїми руками.

Урок у 2-А класі на тему «Виготовлення святкової листівки». Студентка-практикантка Соловйова Д.В.

Пед гимн. 028

Ну і як же залишити найважливіших жінок у нашому житті без традиційної листівки на свято 8 Березня? От 2-А і підготували маленький подарунок для матусь та бабусь. Діти із задоволенням та з любов’ю вирізали та приклеювали кожну деталь. Їх увага та щасливі обличчя найкращий подарунок для кожної матусі.

Студенти-практиканти з Криворізької педагогічної гімназії та їх учні.

14665
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31