Кафедра початкової освіти
Психолого-педагогічний факультет

0 02 05 навч. сыльс. практ

Справжнє єднання з природою

Навчальна сільськогосподарська практика студентів 2 курсу спеціальності 013 Початкова освіта

Навчальна сільськогосподарська практика студентів психолого-педагогічного факультету груп ПНА-19, ПНІ-19 та ПНП-19 відбувалася в період з 22.06.2021 по 28.06.2021 під керівництвом кандидата педагогічних наук, старшого викладача кафедри початкової освіти Федорової Л. Г.

Протягом цього періоду було відвідано 4 цікаві й корисні екскурсії, які подарували незабутні емоції кожному.

Студентка групи ПНА-19 Пономаренко Олександра розповідає:

«Найпершою була екскурсія на кінний двір, де ми дізналися чимало нової інформації про особливості будови, життєдіяльності, раціон харчування коней, подивилася на місця їхнього проживання і навіть змогли погодувати їх та зробити фотографії на пам'ять.

навч. сыльс. практ 10

навч. сыльс. практ 8

Наступною відбувалася екскурсія на птахоферму.

Це невелике підприємство, яке займається розведенням різних видів птахів. Ми мали змогу розглянути кожного птаха, дізнатися про історію їхнього виведення, раціон харчування та спосіб життя. Також нам повідомили такі приголомшливі факти та легенди, про які ніхто навіть не здогадувався.

навч. сыльс. практ 9

навч. сыльс. практ 6

Далі на нас чекала подорож до контактного зоопарку, де вперше в житті я змогла гладити, годувати та навіть брати до рук різних тварин, в тому числі тропічних і рідкісних. До того ж ми дізналися про безліч неймовірних історій з їхнього життя.

навч. сыльс. практ 2

Останньою була екскурсія на страусину ферму, де ми із задоволенням слухали розповіді про чорного африканського страуса та птаха ему, особливості їхньої будови та життєдіяльності. Мене вразило те, що на фермі, крім страусів, є велика кількість різних інших тварин і птахів (лама, поросята, кролики, кури, гуси, лебеді, павичі, фазани, голуби тощо), про яких ми також дізналися чимало нової інформації та незвичайних фактів.

навч. сыльс. практ 3

навч. сыльс. практ

Завершальні два дні ми присвятили догляду за рослинами на території нашого корпусу університету. Ми рвали бур’ян, сапали землю, задля того, щоб коріння рослин отримувало достатню кількість кисню, прибирали зайве з клумб, удобрювали, обрізали сухе листя, саджали нові квіти та поливали їх. Тож університетська територія тепер стала ще гарнішою.»

навч. сыльс. практ 5

Отже, ці дні студенти разом із викладачем провели з чудовим настроєм і користю для себе та природи. Кожен виконав дуже важливу роботу і набув цінних знань, які неодмінно ще неодноразово знадобляться у житті. Студенти вдячні університету та викладачеві за можливість проходження цієї практики.

16361
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31