Кафедра початкової освіти
Психолого-педагогічний факультет


Фото 6 Настановна конф. з педпрактикиНастановна конференція з виробничої педагогічної практики магістрів Початкової освіти

10 вересня 2021 року на психолого-педагогічному факультеті відбулася настановна конференція з виробничої педагогічної практики магістрів 2 курсу спеціальності 013 Початкова освіта груп ПНПм-6, ПНАм-16, ПНІм-16, ПНФм-16.

Керівник педагогічної практики університету  Л.С. Цоуфал ознайомила студентів з особливостями виробничої педагогічної практики магістрів. Декан психолого-педагогічного факультету Є.Л. Гергель провів інструктаж з техніки безпеки, проінформував магістрів про графік освітнього процесу. Студенти отримали інформацію про алгоритм проведення практики, звітну документацію, особливості оцінювання практики, роботу на платформі Moodle, методичні поради щодо організації навчально-виховного процесу в сучасній початковій школі від факультетського керівника Н.І.Білоконної. 

фото 1 Настановна конференція з педпрактики

Завідувач кафедри початкової освіти О.А. Павлик наголосила на необхідності дотримання принципів академічної доброчесності, нагадала про завдання практики в контексті виконання кваліфікаційних робіт. Педагог Захарова Г.Б., психологи (Пилипенко К.В., Остапчук О.Є.), методисти з додаткової спеціальності/спеціалізації (Копилова О.М., Іванова Г.І., Терещенко О.П.), методисти з основної спеціальності кафедри початкової освіти, зокрема доценти О.А. Павлик, Н.І. Білоконна, Г.Б. Захарова, О.В.Лисевич звернули увагу на особливості проведення уроків та виховних заходів під час педагогічної практики.

Фото 2 Настановна конф. з педпрактики

 

Фото 3 Настановна конф. з педпрактики

Фото 7 Настановна конф. з педпрактики

Фото 8 Настановна конф. з педпрактики

 

Фото 9 Настановна конф. з педпрактики

Фото 5 Настановна конф. з педпрактики

Бажаємо студентам успішного проходження останньої виробничої педагогічної практики в школі та набуття нових компетентностей!

16656
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша