Кафедра початкової освіти
Психолого-педагогічний факультет

магістри фото 4

Захист кваліфікаційних робіт магістрантами спеціальності

013 Початкова освіта

22 грудня 2021 р. на психолого-педагогічному факультеті проводилася підсумкова атестація здобувачів вищої освіти ступеня магістр спеціальності 013 Початкова освіта денної та заочної форм навчання. Студенти магістратури І.О.Боричевський, А.О.Гречка, О.В.Гунько, Ю.С.Поліщук, І.М.Скупейко (денна форма, науковий керівник О.А.Павлик) та А.Л.Сівачук, А.О.Тютюнник (заочна форма, науковий керівник І.В.Онищенко) представляли результати виконання кваліфікаційних робіт із актуальних проблем початкової освіти, зокрема щодо формування ключових компетентностей і наскрізних умінь у здобувачів початкової освіти НУШ засобами сучасних технологій.

Під час захисту кваліфікаційних робіт випускники продемонстрували високий рівень науково-практичної підготовки, здатність презентувати магістерські дослідження, захищати власні наукові ідеї. Екзаменаційна комісія переконалася, що здобувачі вищої освіти на високому рівні орієнтуються в інноваційних технологіях, які впроваджуються в сучасній початковій школі (ІКТ, Storytelling, мобільні, web-квести, гейміфикація), в актуальних для науки і практики темах з огляду на процеси реформування в освітній галузі.

Усі кваліфікаційні роботи виконано на актуальну тему, що відповідає сучасному стану і перспективам розвитку Нової української школи. Глибокий аналіз теорії і практики, проведений педагогічний експеримент, вміння аналізувати матеріал і робити відповідні висновки свідчать про високий рівень оволодіння студентами компетенціями самостійної науково-дослідницької роботи й методикою теоретичних, експериментальних і науково-практичних досліджень. Варто зауважити, що цьогорічні випускники мають значні наукові досягнення, зокрема перемоги на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності 013 Початкова освіта (Ю.С.Поліщук, А.О.Гречка, О.В.Гунько, І.М.Скупейко), вітчизняні та міжнародні публікації, є відмінниками, гордістю КДПУ, м.Кривого Рогу, Дніпропетровщини.

У цілому, здобувачі вищої освіти ступеня магістр денної та заочної форм навчання спеціальності 013 Початкова освіта продемонстрували високий рівень виконання та захисту магістерських робіт, виявили вміння самостійно працювати з науковою літературою, аналізувати, систематизувати, узагальнювати, інтерпретувати результати емпіричних досліджень, використовувати сучасні методи для проведення дослідження й отримання достовірних результатів.

Щиро вітаємо наших випускників та їх керівників із успішним захистом кваліфікаційних робіт й бажаємо творчих успіхів, натхнення, нових наукових здобутків у галузі початкової освіти!

2.маг.Дек

магістри фото 1

маг.Дек 3

ДЕК фото 2 магістри

маг.Дек 4

магістри фото

5маг.Дек

7маг.Дек

ДЕК фото магістри 2

магістри фото 5

18205
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31