Кафедра початкової освіти
Психолого-педагогічний факультет

НАПОЛЕГЛИВО НАБУВАЄМО ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ

 зображення_viber_2022-11-03_13-21-37-954.jpg

    03. 11. 2022 року 0 12.50 (за розкладом) відбулася підсумкова конференція з партнерської виробничої педагогічної практики студентів гр.. ЗПО ск-20 ступеня вищої освіти бакалавр спеціальності 013 Початкова освіта заочної форми навчання психолого-педагогічного факультету. Практика тривала з 10.10. 2022 по 23. 10 2022 року за наказом КДПУ. Практикою було охоплено 5 осіб. Її базою для  студентів стали різні освітні заклади за місцем роботи чи майбутнього працевлаштування.

     Адміністрацією та педагогічним колективом кожної школи було створено належні умови для проходження студентами партнерської виробничої педагогічної практики. Студенти-практиканти були готові до проходження практики в складних умовах та успішно виконували покладені на них обов’язки. Вони вчасно отримували консультативну допомогу вчителя-партнера та методичні поради керівника практики доц.. Білоконної Н.І. щодо організації молодших школярів під час освітнього процесу. Всі студенти багато спостерігали, опрацьовували документацію та методичні матеріали, активно проводили уроки та виховні заходи разом з вчителем-наставником, використовуючи сучасне мультимедійне обладнання, наочні посібники та дидактичні матеріали.   

     Студенти мали змогу частково закріпити практично набуті теоретичні знання з методик початкової освіти.  Вони організовували виховну роботу з молодшими школярами; ознайомилися з правилами ведення шкільної документації. Звітна документація всіма студентами подана була на платформу Moodle КДПУ у встановлені терміни. Практикою задоволені всі, суттєвих критичних зауважень немає.

20608
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша