Кафедра початкової освіти
Психолого-педагогічний факультет

початок

Професійні змагання майбутніх учителів початкової школи

З 13 по 19 лютого 2019 року 29 студентів-магістрантів спеціальності 013 Початкова освіта брали участь у І турі Всеукраїнської студентської олімпіади. У цьому році було змінено формат олімпіади і максимально наближено до умов ІІ туру. Так, комплексна олімпіада передбачала декілька етапів. Насамперед, студентів було протестовано на платформі MOODLE за допомогою мобільних пристроїв на знання педагогіки і методик початкової освіти (методики навчання математики, української мови, природознавства, дидактики).

журі

На другому етапі студенти за поданою темою уроку в певному класі з визначеної дисципліни (навчання грамоти / українська мова / літературне читання) складали конспект уроку і демонстрували його фрагмент в студентській аудиторії. У процесі складання конспекту перевірялися знання вимог освітніх програм, здатність їх реалізувати під час вивчення конкретного матеріалу з урахуванням специфіки навчального предмета. При цьому оцінювалася грамотність, креативність, глибина знань сучасної методики та інноваційних технологій у початковій школі, творчий підхід до виготовлення наочності у процесі підготовки з підручних матеріалів, самостійність, мобільність.

завдання

До складу журі олімпіади було запрошено учасників минулорічного ІІ туру Всеукраїнської олімпіади, нині випускниць-відмінниць, учителів початкової школи Абдикаарову Е.А. та Угрін В.В., які мотивували цьогорічних учасниць олімпіади, розповіли про власні труднощі та досягнення на шляху до професійного становлення. Також оцінювали другий етап олімпіади завідувач кафедри початкової освіти, канд.пед.н., доц. Павлик О.А., доценти кафедри, канд.пед.н. Кравцова І.А. і Білоконна Н.І., студенти шляхом тайного голосування за визначеними критеріями.

робота

За результатами обох етапів перемогу здобули такі студенти:

І місце – Левкіна Тетяна Шатунова Марія (гр.ПНПм-14);

ІІ місце - Смаровоз Лілія, Куцуруба Вікторія, Сорока Оксана (гр.ПНАм-14);

ІІІ місце – Філоненко Альона, Гусева Любов, Зубенко Катерина (гр.ПНПм-14), Федоренко Анастасія (гр.ПНФм-14).

Вітаємо переможців та бажаємо їм успіхів!

телефони

тестуванняЛевкіна

Маша

7047
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30