Кафедра початкової освіти
Психолого-педагогічний факультет


4

Підсумки виробничої педагогічної практики
магістрів початкової освіти

07 листопада 2019 року в 402 аудиторії гуманітарного корпусу на психолого-педагогічному факультеті відбулась підсумкова конференція з виробничої педагогічної практики у закладах середньої освіти (початковій школі) магістрів другого року навчання. На захід завітали декан факультету Гергель Є.Л., завідувач кафедри початкової освіти, кандидат педагогічних наук, доцент Павлик О.А., викладачі кафедри початкової освіти доценти Кисільова-Біла В.П., Кравцова І.А., Лисевич О.В., Любар І.Г., а також керівник виробничої практики університету Цоуфал Л.С. На конференції було обговорено результати роботи студентів під час виробничої педагогічної практики. Викладачі кафедри відзначили найкращих студентів, які продуктивно працювали впродовж практики, а також наголосили на основних зауваженнях до оформлення документації, визначили основні пріоритети подальшої роботи.

2

практ.6

практ7

практ8

Представники кожної школи виступили з доповідями, в яких описали свої враження та набутий досвід впродовж практики, а також підготували яскраві фото-колажі. Випускники акцентували увагу на тому, що мали можливість попрацювати в умовах Нової української школи.

практ3

практ5

Відповідальна за виробничу педагогічну практику факультету кандидат педагогічних наук, доцент Білоконна Н.І. зачитала наказ, який підтвердив факт позитивного проходження студентами практики. Бажаємо студентам подальших успіхів під час атестації здобувачів вищої освіти!

практ1

9111
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша