Кафедра практичної психології
Психолого-педагогічний факультет

28 лютого 2024 року відбулася звітна наукова конференція викладачів Криворізького державного педагогічного університету. Захід провели у форматі онлайн. На початку конференції ректор КДПУ, професор Я. В. Шрамко, наголосив на важливості наукових та освітніх аспектів для університету та суспільства в цілому. Він висловив думку, що відкритість до наукових досліджень та обмін ідеями є ключовими складовими академічного процесу.

28 02 2024 наукова конференціяСеред нагороджених на конференції науково-педагогічних працівників за досягнення в 2023 році є викладачі фізико-математичного факультету професори С. О. Семеріков, В. М. Соловйов, І. В. Лов’янова, які посідають найвищі позиції у рейтингу науково-педагогічних працівників університету. Матеріальне заохочення, зокрема, отримала доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри математики та методики її навчання Ірина Василівна Лов’янова.

Серед відзначених грамотами від університету науково-педагогічних працівників кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри математики та методики її навчання Тетяна Григорівна Крамаренко.

За результатами наукової діяльності за минулий рік кафедра математики та методики її навчання посідає п’яте з тридцяти місць в університетському рейтингу (завідувач кафедри – кандидат педагогічних наук, доцент Дмитро Євгенович Бобилєв. Кращими є й інші кафедри фізико-математичного факультету – фізики та методики її навчання (перше місце), інформатики та прикладної математики (третє місце).

Пленарне засідання включало три доповіді на різні теми, що привернули увагу не лише фахівців, але й представників інших галузей науки. Після пленарного засідання робота конференції продовжилася в тематичних секціях.

 

25383
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Вересень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30