Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи
Психолого-педагогічний факультет

літо 2021Влітку 2021 року кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи університету долучилась до таких заходів:

- На початку червня кафедра виступила співорганізатором ІІІ Всеукраїнської науково-практична конференції (з міжнародною участю): «Соціальна підтримка сім’ї та дитини у соціокультурному просторі громади», що проходила 01-02 червня 2021року на базі кафедри соціальної роботи і менеджменту соціокультурної діяльності Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка.

- 16 червня 2021 року здобувачі вищої освіти 4 курсу (академічні групи СП-17 та ЗСП-17) здавали Атестаційний екзамен для присвоєння кваліфікації - бакалавр соціальної роботи. Очолила державну екзаменаційну комісії Чумак О.О. (начальник служби у справах дітей виконкому Центрально-Міської районної у місті ради), до складу комісії увійшли завідувач кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи університету, к.п.н., доцент Шимко І.М. та к.ф.н., доцент Талаш І.О. Всі здобувачі вищої освіти успішно склали іспит.

- Протягом червня відбувалася заліково-екзаменаційна сесія здобувачів вищої освіти спеціальності 231 Соціальної роботи. Заліково-екзаменаційна сесія проходила в дистанційному режимі і тому викладачами кафедри було розроблено тестові завдання для дистанційного проведення екзаменів на платформі СУЕНК (Moodle) з 23 дисциплін для денного та заочного відділення. 

- 18 червня відбулося чергове засідання кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи. Серед основних питань засідання було результати атестації поточної успішності студентів у літню сесію, результати ДЕК студентів-випускників спеціальності 231 Соціальна робота, трудова і навчальна дисципліна, звіти викладачів кафедри про виконання плану роботи кафедри на навчальний рік.

- 29 червня 2021 року відбулося засідання робочої групи із розробки освітньо-професійної програма «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю» під час якої було остаточно визначено перелік вибіркових компонентів освітньої програми, внесено зміни до спеціальних компетентностей та схвалена остаточна редакція ОПП. 

- Протягом всієї вступної кампанії кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи за допомогою додатку-месенджеру Viber здійснювала інформаційний супровід абітурієнтів, які бажають навчатись на магістратурі за програмою «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю» (відповідальні к.п.н., ст. викладач Василюк Т.Г. та асистент Лисоконь І.О.).

- 14 липня 2021 року в гуманітарному корпусі університету, деканом психолого-педагогічного факультету Гергелем Є.Л., було вручено дипломи бакалаврів студентам спеціальності 231 Соціальна робота. В урочистостях взяли участь завідувачі кафедр факультету, представники деканату та куратори академічних груп. Захід відбувався із дотриманням карантинних норм.

- з 15 липня по 23 липня 2021 року тривав прийом заяв від абітурієнтів для здобуття вищої освіти в університеті. За результатами вступної кампанії кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи одна із лідерів за кількістю поданих заяв. На спеціальність 231 Соціальна робота у поточному році подали 107 заяв на вступ, а на нову програму «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю» - 23 заявки. Детальніше про результати вступної кампанії універистету за посиланням. Кафедру у приймальній комісії представляла кандидат педагогічних наук, доцент Размолодчикова І.В.

- Студенти ІІ курсу (групи СП-20) разом з куратором, к.п.н., доцентом Размолодчиковою І.В. дуолчились до відзначення Дня пам'яті захисників України, що відбувся 29 серпня 2021 року у центрі міста біля меморіального комплексу загиблих солдатів.

- 30 серпня 2021 року асистент кафедри соціальної пдеагогіки і соціальної роботи, керівник молодіжного центру Лисоконь І.О., відповідно до наказу Міністерства молоді та спорту України був включений до складу робочої групи Міністерства із розробки норматвино-правових актів щодо формування державної молодіжної політики в Україні в напрямі дотримання гарантій участі молоді. Засідання відбувалося у приміщенні Клубу Кабінету Мінстрів України. Під час першого засідання було обговорено питання 3 основні документи молодіжної політики та визначено загальний вектор руху діяльності робочої групи.

- 31 серпня в оновленій актовій залі головного корпусу університету відбулося урочисте зібрання працівників та викладачів з нагоди початку нового 2021-2022 навчального року. У розширеній вченій раді Університету взяли участі ректорат, керівники структурних підрозділів, декани факультетів, завідувачі кафедри та представники кафедр, в тому числі кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи. 

 

16644
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша