Кафедра ботаніки та екології
Природничий факультет

У Криворізькому державному педагогічному університеті в період з 07.03.2024 р. по 09.03.2024 р. працювала експертна група з проведення акредитаційної експертизи у віддаленому (дистанційному) режимі з використанням технічних засобів відеозв’язку освітньо-професійної програми «Екологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 101 «Екологія».

Роботі експертної групи передувала чітка і злагоджена робота викладачів  кафедри ботаніки та екології з підготовки і завантаження в систему НАЗЯВО  відомостей самооцінювання та додатків. Зустрічі з експертною групою відбулися згідно узгодженої і затвердженої програми в дистанційному режимі. Експерти поспілкувалися з з гарантом ОП Євтушенком Едуардом, ректором проф. Ярославом Шрамко та менеджментом КДПУ, авторами відомостей про самооцінювання, академічним персоналом, зі здобувачами ОП Екологія,  представниками студентського самоврядування природничого факультету та університету, стейкголдерами та зацікавленими сторонами.  Огляд матеріально-технічної бази, що використовується під час реалізації ОП був здійснений в режимі он-лайн. Також експерти зустрілися з адміністративним персоналом, представниками допоміжних структурних підрозділів та випускниками ОП Екологія. Сформований експертами запит на додаткові документи був вчасно підготовлений і завантажений в систему НАЗЯВО. На фінальній зустрічі експерти підтвердили високий рівень організації проведення акредитаційної експертизи в КДПУ. Всі зустрічі відбувалися у сприятливому психологічному мікрокліматі, а запитання були коректними і фаховими.

Дякуємо ректору КДПУ проф. Ярославу Шрамку, першому проректору доц. Оксані Остроушко, проректору з наукової роботи проф.Віті Гаманюк, проректору з науково-педагогічної роботи доц. Юлії Баруліній, всім учасникам акредитаційного процесу за підтримку ОП Екологія та спеціальності 101 Екологія в нашому університеті. 

Акредитація Акредитація3 Акредитація1
25500
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Липень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31