Кафедра географії та методики її навчання
Факультет географії, туризму та історії

19.11 відбулась звітна конференція з виробничої педагогічної практики

студентів магістрів групи ГОЕ-м-16 факультету географії, туризму та історії.

Захід відбувся з використанням відеоконференції ZOOM. На конференції були присутні групові керівники практики – викладачі кафедри географії та методики її навчання (Варфоломєєва І.М, Лакомова О.Й., Мантуленко С.В., Пантєлєєва Н.Б.), методисти з кафедри педагогіки (Білоус О.С.) та загальної та вікової психології (Ткаченко О.А., Халік О.О., Даценко О.А.).
Студенти розповіли про результати своєї практичної діяльності в школах.

7 магістранток (з 13 студентів групи) уже працюють за фахом в школах та позашкільних закладах.

Тому на конференції вони розповіли і про свої здобутки і проблеми з якими зустрічаються в школі. Цікаво було почути про складності організації дистанційного навчання в сільській школі, проблеми адаптації десятикласників, що прийшли з різних шкіл до однієї опорної школи, особливості навчання в приватній школі. Наші магістранти проводили уроки, олімпіади, брали участь у обласних та районних туристичних змаганнях, організовували день козацтва та день учителя в школах де вони працювали.

Студенти – практиканти, звернули увагу, що проведені уроки з географії та економіки, виховні, позакласні та профорієнтаційні заходи - все це впевнені кроки до зростання педагогічної майстерності.
Натхнення вам, наші випускники, у професійній діяльності

фото 1jpg   фото 2

фото 3 фото 4

 фото 4 фото 6

фото 7 фото 8

фото 9 фото 10

17574
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша