Кафедра початкової освіти
Психолого-педагогічний факультет

5b484f2261d02.jpg

Напередодні новорічних свят 27 грудня 2022 року у форматі ZOOM-конференції відбулася продуктивна зустріч та жваве обговорення робочою групою на чолі із завідувачкою кафедри початкової освіти к. пед. н., доценткою О.А.Павлик освітньо-професійної програми «Початкова освіта. Англійська мова в початковій школі» та вибіркових дисциплін на наступний навчальний рік. В обговоренні взяли участь стейкхолдери В.Ю.Пархоменко, головний спеціаліст відділу науки, вищої освіти та атестаційної експертизи управління науки, вищої та професійно-технічної освіти департаменту освіти і науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації, викладач фахових методик початкової освіти в Комунальному закладі «Нікопольський фаховий педагогічний коледж» Дніпровської міської ради; І.С.Щербатюк, випускниця магістратури КДПУ, вчителька початкової школи та англійської мови в початковій школі в КЗО «Спеціалізована школа №55 інформаційно-технологічного профілю» Дніпровської міської ради; Я.О.Кумпан, випускниця бакалаврату КДПУ, здобувачка другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 013 Початкова освіта (спеціалізація Англійська мова в початковій школі); А.В.Кузнецова, вчителька англійської мови в КЗШ І–ІІІ ступенів №116; О.В.Даценко, вчителька української мови та літератури в КЗ «Криворізька загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів №50», та викладачі кафедри початкової освіти к. філ. н., доцентка І.В.Онищенко; к. пед. н., доцентка Н.Д Дика; к. пед. н., старший викладач Г.Б.Захарова.

Фото 1

Модератором зустрічі та гарантом ОПП к. пед. н., доценткою Н.Д.Дикою було запропоновано питання для обговорення щодо переліку освітніх компонентів ОПП «Початкова освіта. Англійська мова в початковій школі», зокрема вибіркових дисциплін загальної та професійної підготовки бакалаврів.

Фото 2Фото 3

Під час активного обговорення даної проблеми робочою групою були висунуті пропозиції щодо введення в ОПП таких вибіркових дисциплін: «Організація роботи асистента вчителя», «Педагогічний супровід дитини з ООП», «Акторська майстерність вчителя», «Імідж сучасного вчителя» тощо. Вирішили, що такі дисципліни можуть бути запропоновані також і для інших освітніх програм університету. Співпраця триває задля підвищення якості підготовки майбутнього вчителя початкової школи у Криворізькому державному педагогічному університеті.

Фото 4

21115
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30