Кафедра технологічної та професійної освіти
Факультет педагогічної освіти

АКАДЕМІЧНА МОБІЛЬНІСТЬ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА (СФЕРА ОБСЛУГОВУВАННЯ), (ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБІВ ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ)»

14434

КРУГЛИЙ СТІЛ РОЗШИРЕНОГО ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ПМТО КДПУ ТА ПРОВІДНИХ СПЕЦІАЛІСТІВ З ОБГОВОРЕННЯ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНИХ ПРОГРАМ «ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА (СФЕРА ОБСЛУГОВУВАННЯ)» ТА «ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА (ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБІВ ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ)»

14436

seminar

Засідання стейкхолдерів на тему:

«Особливості формування загальних та спеціальних компетентностей фахівців професійної освіти «Сфера обслуговування, Технологія виробів легкої промисловості»



14367

Міжнародне співробітництво кафедри педагогіки та методики технологічної освіти КДПУ

14369

 

КООРДИНАЦІЙНА РАДА З ПИТАНЬ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 015 «ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА. СФЕРА ОБСЛУГОВУВАННЯ» ФАКУЛЬТЕТУ ДТОЗ ПИТАНЬ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 015 «ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА. СФЕРА ОБСЛУГОВУВАННЯ» ФАКУЛЬТЕТУ ДТО

 Координаційна рада з питань Освітньої програми "Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості)

11404

1530102279

Анкета для опитування здобувачів вищої освіти щодо якості освітніх програм та освітнього процесу

Анкета для студентів щодо дотримання академічної доброчесності під час реалізаціїосвітньо-професійної програми

Анкета для опитування здобувачів вищої освіти щодо якості викладання в КДПУ

10552

IMG 20200225 151159

25 лютого 2020 для студентів спеціальностей Професійна освіта (Сфера обслуговування) та Туризм в межах вивчення курсу "Організація ресторанного господарства" (викладач Кулінка Ю.С.) було проведено івент "Моделювання виробничого процесу та організація обслуговування у ресторані Танго"  лектор Кошина Катерина.

IMG 20200225 110049  IMG 20200225 151118

Обговорювалися питання: особливості технічного та емоційного сервісу, зустріч гостей, види обслуговування у ресторані, обов'язки офіціанта та адміністратора ресторану, якість сервісу, рекламація, інаентар та види сервіровки, попередня сервіровка та досервіровка тощо. Студенти змогли закріпити теоретичний матеріал з організації ресторанного господарства практичним спрямуванням івенту. Було наведено велику кількість прикладів. Також студенти долучилися до виконання ситуаційних завдань практичного значення.

IMG 20200225 103013 IMG 20200225 103003

Висловлюємо подяку ресторану Танго  за проведення івенту для студентів саме у локації справжнього закладу ресторанного досвіду. А також особисто лектору Катерині Кошиній за можливість поділитися власним досвідом. 

10380

КРУГЛИЙ СТІЛ СТЕЙКХОЛДЕРІВ " ПІДГОТОВКА ФАХІВЦІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ"

14525

ІНТЕРАКТИВНА ЛЕКЦІЯ "СУЧАСНІ МОЖЛИВОСТІ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ СТУДЕНТІВ НАПРЯМУ "ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА. СФЕРА ОБСЛУГОВУВАННЯ: ТРЕНДИ 2020 У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ УКРАЇНИ ТА СВІТУ" ДИРЕКТОРА ТУРИСТИЧНОЇ КОМПАНІЇ  biTRAVEL IРИНИ КУПА НА КАФЕДРІ ПЕДАГОГІКИ ТА МЕТОДИКИ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ОСВІТИ

1 1

18 ЛЮТОГО 2020 р. на кафедрі педагогіки та методики технологічної освіти у навчальній майстерні готельно-ресторанного бізнесу відбулася дуже цікава зустріч студентів 1, 2, 3 курсів спеціальностей "Туризм", "Сфера обслуговування. Професійна освіта" з КУПОЙ ІРИНОЮ, яка провела актуальну інтерактивну лекцію.

2 1

Усі присутні ознайомилися з основними трендами 2020 у туристичній галузі, перспективами розвитку готельно-ресторанного бізнесу та туризму у світи, можливостями професійного росту для студентів спеціальностей "Туризм", "Професійна освіта. Сфера обслуговування" тощо.

4 1
Студенти ставили багато запитань, моделювали певні ситуації та ділилися власним досвідом, тому зустріч була дійсно плідною, конструктивною та позитивною! Пані Ірина Купа, велика вдячність Вам від студентів та викладачів факультету ДТО.

10507

изображение viber 2020 05 16 13 34 36 изображение viber 2020 05 16 13 34 50 изображение viber 2020 05 16 13 35 04 изображение viber 2020 05 16 13 35 53 изображение viber 2020 05 16 13 36 04

11819
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Липень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31