Кафедра педагогіки
Криворізький державний педагогічний університет

7 лютого 2019 року для магістрів спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки за другим (магістерським) рівнем вищої освіти настав довгоочікуваний момент – урочисте вручення дипломів. Вони готувалися до цього не один місяць і навіть рік.

Магістри 19

Перших магістрів спеціальності 011 – Освітні, педагогічні науки привітав та вручив дипломи ректор університету, доктор філософ. наук, професор Я.В. Шрамко, який побажав випускникам-магістрам зайняти гідне місце в житті, успішно реалізувати себе в професійній діяльності та підтримувати тісні зв’язки зі своєю «Alma Mater» та рідною кафедрою педагогіки.

Магістри 2 19

З успішним закінченням навчання та отриманням ступеня «магістр» привітала випускників-магістрів декан фізико-математичного факультету, канд. пед. наук, доцент О.В. Віхрова, яка  побажала міцного здоров’я, натхнення, наполегливості, невичерпної енергії, ентузіазму та досягнення омріяних вершин у майбутній діяльності.

Магістри 3 19

Вітаючи магістрів, звернулась до випускників із наставницькими словами завідувач кафедри педагогіки, доктор пед. наук, професор Т.О. Дороніна.  Викладач наголосила, що кожен із магістрів – фахівець з дипломом, а отриманий диплом магістра – не просто документ про вищу освіту, а ключик, що відчинятиме двері на шляху до професійної мети, до майбутніх успіхів та перемог. Т.О. Дороніна побажала випускникам нескінченної любові до своєї професії, впевненості на шляху до реалізації кожної із найзаповітніших мрій.

Магістри 4 19

До привітань магістрів приєдналася куратор групи, доцент кафедри педагогіки, канд. пед. наук С.М. Щербина, котра відмітила, що за час навчання всі поріднилися, стали дружньою родиною, неодноразово допомагали один одному, підтримували один одного. С.М. Щербина побажала магістрам щастя та успіхів у особистому житті та професійному зростанні.

Магістри 5 19

Музичними подарунками дипломованих магістрів привітали студенти магістратури факультету мистецтв (музично-хореографічне відділення).

Магістри 6 19

Зі словами великої вдячності від імені всіх магістрів – випускників, виступила Т.І. М’ясоєдова, котра висловила щиру подяку ректорату університету, професорам, викладачам та усім співробітникам університету, які впродовж навчання створювали комфортні умови для високопродуктивного навчання та надавали можливість отримати освіту європейського зразка. Магістр зазначила, що саме тому після успішного закінчення магістратури, вона виявила бажання підвищити свій професійний рівень, долучитися до дослідницької діяльності та вступила до аспірантури.

Магістри 7 19

Натхненні фінальною зустріччю із майбутнім педагогічної науки викладачі повідомили про ініціативу запровадження «Дня кафедри» (щорічно, друга п’ятниця лютого) як наукової платформи задля звітування випускників кафедри про свої професійні досягнення, дружнього спілкування між тими колегами, чиє фахове становлення та наукове зростання відбувалося на кафедрі педагогіки Криворізького державного педагогічного університету.

Магістри 8 19

(To be continued…).

6946
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша