Кафедра ботаніки та екології
Природничий факультет

21.03.19 на базі Національного фармацевтичного університету (м.Харків) проведено ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Ботаніка».

52 кращих представника студентської  молоді 23 делегацій закладів вищої освіти України змагалися у знаннях та вміннях.

25.03.19 студентство та викладацький склад кафедри ботаніки та екології природничого факультету з нетерпінням чекали своїх героїв.

Зустріч була сповнена радістю перемоги, щирими вітаннями викладачів та однокурсників, смачними солодкими подарунками, сяючими вогниками, вірою в можливість здійснення заповітних мрій.

Анатолій та Оксана поділилися позитивними враженнями про Національний фармацевтичний університет Харкова, організацію та організаторів олімпіади, спілкування зі студентами інших закладів України і, безумовно, про цікаві теоретичні та практичні завдання змагань.

Наші студенти досягли високого результату, отримали сертифікат учасників, Анатолій Волознєв нагороджений дипломом ІІ ступеня.

viber image 2019 03 26 22.33.41 новый размер          11

    Знадобився лише тиждень після виступу природничого на студентській весні КДПУ для того, щоб довести, що мрії здійснюються!!! ІСТИНА. ТВОРЧІСТЬ. СВОБОДА!

    Щирі вітання! Так тримати! Успіхів у навчанні та подальших перемог! Естафету приймає 4 та 5 курс.

 

1013

12  14

15  16

7290
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша