Факультет педагогічної освіти
ТЕХНОЛОГІЧНА ОСВІТА. ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА.
ДОШКІЛЬНА ОСВІТА. СПЕЦІАЛЬНА ОСВІТА.

Щорічно в нашій країні відповідно до Указу Президента України від 10.10.06, відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, що встановлений 14.12.2006 – у день закінчення будівництва саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС.

До підготовки відзначання Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС в нашому місті долучилися й студенти групи СО-22 (куратор Штепа Л. Г., староста Конденко Аміна). Разом з головою  правління громадської організації «Криворізьке об’єднання  ліквідаторів, інвалідів та їх родин ˮЧорнобиль 86ˮ» Воробєй Наталією Леонідівною, вони приймають участь в підготовці  міської виставки «Почуй стук Чорнобильського серця».

Підготовка до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Ця дата нагадує суспільству про проблеми ліквідаторів-чорнобильців, людей, що віддали свої життя та здоров’я заради спасіння нашої країни й світу від страшної техногенної аварії, наслідки якої не дають і не даватимуть спокою людству ще багато років, а також не дозволяє забувати про долю нашої планети, яка через необачність людей може знов опинитися на межі катастрофи планетарного масштабу, яка назавжди змінить історію та долі тисяч людей.
В один з вихідних днів майбутні логопеди готували приміщення та експонати для виставки: клеїли, малювали, оформлювали, планували оздоблення стін малюнками. А також – спілкувалися, пізнавали і знайомилися з історією нашого міста, його традиціями, з долями його видатних людей.
14 грудня 2022 року виставку буде відкрито, і ми сподіваємося зустрітися під час її відвідування з нашими студентами – ентузіастами та їх внеском в проведення такого важливого міського заходу.

20941
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша