Факультет педагогічної освіти
ТЕХНОЛОГІЧНА ОСВІТА. ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА.
ДОШКІЛЬНА ОСВІТА. СПЕЦІАЛЬНА ОСВІТА.
1 ВЕРЕСНЯ відбулась урочиста лінійка, на якій були представлені усі факультети і наші "першачки", звичайно, були серед них.
Факультет дошкільної і технологічної освіти – найдружніший факультет! 
Студентська рада та всі бажаючі старшокурсники дуже довго готувалися і чекали на цей день. Посвята у студенти ДТО закінчилася. Проте, як кажуть, справжніми студентами ви станете лише після першої сесії. Першокурсники, ми чекаємо вас у нашій дружній сім'ї, і дуже сподіваємося, що такими активними ви будете і надалі!
 
6 ВЕРЕСНЯ 
Сьогодні відбулося відкриття нової унікальної площини для розвитку молоді, Молодіжний центр «StudHub». Студенти факультету ДТО теж відвідали це свято.
 
8 ВЕРЕСНЯ відбувся фестиваль #НічІндустріальноїКультури
Наш факультет, як завжди найкращий, був представлений кафедрою загальнотехнічних дисциплін і професійного навчання, де всі бажаючі мали змогу спробувати себе у різьбі по дереву та зварюванні. Студенти спробували себе у професії гірника та переміряли увесь спецодяг. І зразу зрозуміли, що не помилилися факультетом.     
 
9 ВЕРЕСНЯ відбулась урочиста лінійка, присвячена Дню фізичної культури та спорту, на якій були нагороджені найспортивніші. Денис Колісник, Анастасія Соколова та Олександра Малій були відзначені почесними грамотами. А також нашого декана, Кучму ОлександраІвановича - найкращого декана найкращого факультету. ДТО посіло ІІІ місце у загальній спартакіаді. І перше з футболу. 
Наші хлопці найкрутіші!
 
18 ВЕРЕСНЯ відбулися вибори до студентської ради факультету та університету.
 
25 ВЕРЕСНЯ відбувся захід, присвячений Всеукраїнському Дню Дошкілля. ПідкерівництвомчарівноїМариниОлександрівни, студентиподарували свято не тільки педагогам, котрі день у день доводять, що діти – квіти життя.а й усьому факультету. Шановна кафедра дошкільної освіти - ми бажаємо вам натхнення та легкої праці    
 
3 ЖОВТНЯ наші найгарніші хлопці І курсу показали свою вправність та командний дух!
Перша перемога!
 
З 29 ВЕРЕСНЯ по 1 ЖОВТНЯ проходили виїздні змагання, присвячені Дню Туриста. У Миколаївській області, село Мегія студенти, викладачі та міські команди відточували навички "виживання" і спортивні якості. 
 
Факультет дошкільної і технологічної освіти брав участь у складі команди КЛЮЧ НА 32. Студенти нашого факультету показували результати у пішому етапі, велотуризмі, скелелазанні, в'язаннівузлів, спортивному орієнтуванню та навіть, не зважаючи на холодну погоду, у рафтингу. Гарне місце та неймовірна атмосфера дозволили відчути себе справжнім туристом, а сон в палатках і спальниках зробили їжу на вогнищі найсмачнішою. Гарного дня та нехай ніякіперешкодине заважають вам у підкоренні Евересту      
 
5 ЖОВТНЯ Пройшов щорічний турнір з боулінгу серед викладачів.
Наші педагоги показали вже набуту майстерність, а студенти факультету ДТО підтримували їх своїм голосом   
 
З 8 по 11 ЖОВТНЯ проходила школа Молодіжного лідерства «ПРОЯВ» , де наші студенти не тільки були організаторами цього заходу, а  й брали у ньому участь.
   
Вже третій рік поспіль, пройшов Фестиваль городового Козацтва всі факультети представляли свою команду і мали низку завдань, котрі розкривали усі їх творчі, фізичні та розумові якості. Наші студенти, також приймали участь в цьому фестивалі. Де проявили козацьку  силу і неймовірну жагу до перемоги. 
  
26 ЖОВТНЯ в КДПУ пройшов фестиваль "Бал першокурсника - 2017" #Together, де приймали участь і наші студенти, представивши свої неймовірні два номери. Танець дівчат "Don'tworry» та "Військова мода" хлопців.Наші виступи були найкращими. Від дівочого танцю зал помітно запалився, а "мода" від хлопців здійняла просто шалені овації. Першокурсники показали, що ДТО найкреативніший, найталановитіший і неперевершений факультет       
 
16 ЛИСТОПАДА в КДПУ пройшли фінальні змагання з чоловічого волейболу, де визначились переможці.І команда факультету ДТО, виборовши останню перемогу, зайняла почесне II місце   
 
Ось і звершилось, пройшов довгоочікуваний концерт "Студент Року - 2017", який цьогоріч підкорив серця глядачів, кожен з учасників показав просто неймовірний номер. В конкурсі брала участь студентка і нашого факультету Борвинська Катерина "Дівчина, що ніколи не зупиняється" 
Ось і в своєму виступі, вона не на секунду не зупинилась, відїї номеру на полотнах у всіх перехопило дух... Це було вражаюче. Також, в конкурсі "Студент - звучить гордо", номінації "I'msportsmanand I knowit" здобула перемогу наша студентка Малій Олександра      
3676
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша