Факультет іноземних мов
Мова і література: англійська, німецька. Переклад.

Сп ті ФІМ 2022

Мрієш поринути у загадковий світ іноземних мов? Дізнатися більше про культури англомовних країн? Заговорити мовою улюблених письменників? Усе це ти знайдеш, навчаючись на факультеті іноземних мов Криворізького державного педагогічного університету! Ти зможеш досягти вершин професійної майстерності, вивчаючи декілька іноземних мов, адже в тебе є можливість, окрім англійської, на вибір вивчати німецьку чи французьку мову.

Вивчення мов - це головний пріоритет факультету іноземних мов, тому наші студенти, крім навчальних занять, беруть участь у різноманітних заходах, зокрема, у мовних клубах з носіями мови, дебатному англомовному клубі, літніх мовних школах у Німеччині, беруть участь у програмах академічного обміну та подвійних дипломів.

Здобувши освіту на нашому факультеті, для тебе будуть відкриті шляхи для роботи у різних галузях економіки: від закладів освіти, сфери мовних послуг до промислових та комерційних підприємств, видавництв, перекладацьких агенцій як в нашому місті, Україні, так і за кордоном.

Вивчайте мови разом з ФІМ! Обирайте найкраще! Обирайте ФІМ! Вступай - перемагай!

19708
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша