Факультет іноземних мов
Мова і література: англійська, німецька. Переклад.

хеловин19 1

Сьогодні, 30 жовтня, відбувся захід, присвячений Геловіну, в онлайн форматі.

Організаторами виступили: факультет іноземних мов та кафедра англійської філології. Присутніми були декан факультету Варданян Марина Володимирівна та старший викладач кафедри англійської філології Дирда Ірина Анатоліївна, яка і була ведучою заходу, а також допомогу надавали студенти групи АНФ-18-1. Запрошеними на захід були школярі школи № 19.

 

Ірина Анатоліївна зазначила, що Геловін не є традиційним у слов’янських народів, але сьогодні з року в рік українці запозичують певні звичаї різних культур та народів задля успішного міжкультурного спілкування. 

хеловин19 2

"Студенти факультету іноземних мов вивчають традиції та звичаї ін шомовних культур. Серед них - і традиція святкування Halloween. З власної ініціативи студенти традиційно організовують його в аудиторіях факультету. Але цього року нам довелося змінити формат. Крім того, що ми провели цей захід на платформі Zoom, до нас ще завітали учні школи 19. Організацією заходу займалася кафедра англійської філології. Звісно, захід відбувався виключно англійською. Ми і надалі плануємо продовжувати організовувати такі заходи, щоб і студенти могли себе проявити, і дізнаватися більше про культури, мови яких вивчаються на факультеті, і задля інформування школярів про життя нашого факультету" - ділиться враженнями Варданян М.В.

хеловин19 3 хеловин19 4

"На заході були присутні учні 9-11 класів 19 школи та їхній вчитель англійської мови Самойленко О.В. Учні позитивно сприймали виступи студентів, відповідали, приймали участь у кретивних завданнях (малювали символи свята, складали разом історії, показували жестами та пояснювали слова, пов'язані з Геловіном)" - підкреслила Дирда І.А.

хеловин19 5 хеловин19 6

Дякуємо за проведення такого цікавого заходу, завдяки якому маємо змогу долучитися до англомовної культури.

13086
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша