Факультет іноземних мов
Мова і література: англійська, німецька. Переклад.

LISTENUP27.01.21

Наприкінці січня було проведено чергове засідання дебатного клубу  Listen Up. Ця зустріч була призвячена нагальній та гострій темі "Global warming is no global problem".

 

LISTENUP27.01.21 1

У дебатах зустрілися учні 9-10 класів Центрально-Міської гімназії та студенти 1-4 курсів спеціальностей АНФ та АНП. За допомогою системи рандомного вибору було утворено 2 команди суперників. Дебати кожної групи учасників оцінювали члени журі, утвореного з вчителів Центрально-Міської гімназії та викладачів факультету іноземних мов.

Дебати відбувалися за форматом проведення дебатів Карла Поппера. У дебатах за таким форматом беруть участь 2 команди з 3 осіб (вони називаються спікерами). Вони обговорюють задану тему, при цьому одна команда підтримує заданий тезис (стверджувальна -Affirmative), а інша спростовує його (заперечувальна - Negative). Спікерів відповідно називають А1,A2 A3 та N1, N2, N3.

Дебати були не на жарт палкими, спікери не поступалися один одному у наведенні аргументів та контраргументів, володінні англійською мовою, знаннях сучасних технологій і наукових тенденцій.  

14237
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша