Факультет іноземних мов
Мова і література: англійська, німецька. Переклад.

дебатний клуб січень 2022 ФІМ

21 січня на базі дебатного клубу “Listen Up” були проведені щорічні дебати, які були присвячені вкрай актуальній темі: “The development of artificial intelligence is disastrous for the humanity”.

Команди-учасники складались із трьох спікерів, які наводили аргументи та контраргументи, а кваліфіковане та високопрофесійне журі в складі викладачів факультету іноземних мов та вчителів шкіл визначило команди переможців. Учасниками стали студенти нашого факультету (1-4 курси спеціальностей АНФ та РАФ), учні 9-10 класів Центрально-Міської гімназії та Центрально-Міського ліцею.

Гра відбувалася у форматі проведення дебатів Карла Поппера. У грі за таким форматом одна команда виступає на підтримку заданого тезису й іменується стверджувальною (Affirmative), а інша спростовує його й є заперечувальною (Negative). Спікерів відповідно називають А, A2 A3 та N1, N2, N3.

Дебати були дуже запеклими, спікери виявили себе кваліфікованими й обізнаними у володінні англійською мовою та сучасних наукових тенденціях!

Вітаємо переможців та бажаємо подальших академічних успіхів та злетів!

18219
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша