Факультет мистецтв (Музично-хореографічне відділення)
Музичне мистецтво. Хореографія.

viber 09viber i8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Творчі колективи музично-хореографічного відділення факультету мистецтв щороку беруть участь у міському конкурсі талантів – фестивалі народної творчості «Весна Рудани».

Цього року на І тур конкурсу ХVІ міського фестивалю народної творчості «Весна Рудани» було представлено 11 музичних номерів від колективів факультету: Народної студії української пісні «Оберіг» (кер. Л. Косяк), Народної студії естрадної пісні «Модерн» (кер. М. Вікторова), Народного ансамблю народного танцю «Любава» (кер. К. Маркіна), ансамблю сучасного танцю «Гранд» (кер. А.Кульпікіна), Музичного проекту «Flash girls» та жіночого хору «Глорія» (кер. Д. та А.  Бондаренки), викладача кафедри музикознавства З. Дубовий.

viber i1

vibe5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

До ІІ туру-огляду районних концертних програм було відібрано 7 номерів від педагогічного університету, в яких були задіяні всі творчі колективи відділення – учасники першого туру.

У заключному Гала-концерті у театрі Шевченка, головним напрямком якого були народні танці і пісні, прийняла участь Народна студія естрадної пісні «Модерн» (кер. М. Вікторова) з піснею «Ой, у вишневому садку» і Народний ансамбль народного танцю «Любава» (кер. К. Маркіна) з молдавським танцем «Мерунцика».

viber9viber07

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бажаємо нашим творчим колективам подальших успіхів і перемог!

viber 44viber 234

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4372
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша