Факультет мистецтв (Музично-хореографічне відділення)
Музичне мистецтво. Хореографія.

vEBPtghMrhIOPg ezec8GM4965хор8904у

20 жовтня 2018 року Народний камерний хор «Crescendo» Криворізького державного педагогічного університету під керівництвом Вікторії Сергєєвої (концертмейстер Олена Волкова) прийняв участь у Першому турі VIII Всеукраїнського хорового конкурсу імені Миколи Леонтовича, який відбувся у м. Дніпро в Дніпропетровській Академії музики ім. М. Глінки. Хор отримав Грамоту і був рекомендований до участі у Другому турі конкурсу, який відбудеться у листопаді місяці в м. Київ.

2й4569е809

4у578

До знаменної події долучились і викладачі факультету мистецтв: зав. кафедри методики музичного виховання, співу та хорового диригування доц. Любар Руслана Олександрівна, зав. секції хорового диригування Фурдак Тетяна Дмитрівна, доц. кафедри музикознавства Сидоренко Тетяна Дмитрівна, заст. декана з виховної роботи Ярошенко Олена Миколаївна, які підтримували учасників і керівника хору, займались організаційними питаннями, спілкувались із журі конкурсу.

Голова журі - заслужена артистка України, професор, керівник хору "Anima" Кречко Наталія Михайлівна

Члени журі:

- кандидат мистецтвознавства, доцент кафедри вокально-хорового мистецтва та музикознавства, керівник хору Дніпропетровської академії музики ім.М.Глінки Чехлата Юлія Юріївна;

- викладач кафедри вокально-хорового мистецтва та музикознавства, хормейстер хору Дніпропетровської академії музики ім.М.Глінки Хмилюк Тарас Васильович.

Організаційний комітет конкурсу створив сприятливі умови для якісного і вдалого виступу, місто Дніпро зустріло теплою погодою і подарувало яскраву прогулянку Січеславською Набережною.

Керівники камерного хору, учасники і викладачі факультету мистецтв щиро дякують ректорату університету за сприяння до участі в конкурсі і фінансову підтримку. І розпочинають серйозну напружену роботу з підготовки Народного камерного хору «Crescendo» Криворізького державного педагогічного університету в Другому турі VIII-го Всеукраїнського хорового конкурсу імені Миколи Леонтовича, видатного Майстра світової хорової культури.

wEtgqtf4H5IwPdcSprdwdI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

78607длоб70985790щюь

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Щиро вітаємо хор і Вікторію Сергєєву  з перемогою у першому турі!

Бажаємо нашому камерному хору «Crescendo» плідної роботи на шляху оволодіння високою майстерністю хорового співу і нових перемог!

5875
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31