Факультет мистецтв (Музично-хореографічне відділення)
Музичне мистецтво. Хореографія.

марафон

Війна до краю загострює почуття, вивільняє сили, про існування яких ми й не підозрювали. Лють може знищувати, а може й єднати, любов може бути тихою і невидимою, а може бути дзвінкою і голосною від спільної люті за життя близьких, за існування своєї землі. Це відчуває сьогодні кожен українець. І наші внутрішні переживання виливаються у творчість, в якій пісня надає сили, щоб пережити жах війни та підняти бойовий дух українців.

Хтось, можливо, гадає, що війна – не час для співу та пісень… Але це припущення спростовують наші українські пісні – заклик до бою, пісні – ліки проти душевних ран, пісні – місток між реальністю та світом фантазій і мрій. Та й взагалі, не забуваємо, що українці – одна із найспівочіших націй у світі.

Музично-хореографічне відділення факультету мистецтв в цей час тяжкий час випробувань приєднується до тематичного творчого флешмобу-марафону «Руки геть від України! Ми переможемо!». Марафон «За мир!» ініціювали наші колеги з художньо-графічного відділення з метою засобами мистецтва демонструвати своє прагнення до миру на рідній землі. Творчі роботи оприлюднюються на сторінці музично-хореографічного відділення факультету мистецтв КДПУ, поширюються в Instagram та Facebook.

косяксервиукт

 

 

 

 

 

 

До підтримки незламної України долучилися наші творчі колективи – народна студія української пісні «Оберіг» та народна студія естрадної пісні «Модерн».

Відео «З Україною в серці!» як музична підтримка України від учасників Народної студії української пісні «Оберіг» Криворізького педагогічного університету (керівник Людмила Косяк, конц. Оксана Ладуба) запрошуємо переглянути за активним посиланням. Відеомонтаж здійснено солісткою студії, студенткою 2 курсу Вікторією Євтушенко.

Україна – це Я! Україна – це Ти! Україна – це Ми! Весь світ з Україною!!!… Народна естрадна студія 'МОДЕРН‘ Криворізького педагогічного університету перейняла марафон на підтримку України! Відеомонтаж пісні 'Hello' гурту Антитела виконала солістка студії, студентка 1 курсу Олександра Кісіль. Youtube КДПУ

18872
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31