Факультет мистецтв (Музично-хореографічне відділення)
Музичне мистецтво. Хореографія.

у57го46о

30 листопада 2020 року на музично-хореографічному відділенні факультету мистецтв о 12-30 пройшли кураторські години на різні теми сьогодення.

Група МХК-17 підготувала повідомлення про торгівлю людьми як одну з форм насилля та змістовну і захоплюючу гру по проблемі рабства в Україні та світі, яку підготувала А.Морозова «Міф чи Правда» (на перевірку знань, як уберегти себе від ситуації торгівлі людьми).

4у7о35у6гр46у7ов

 

 

 

 

 

 

Також було «переключення» на острівок гумору до 130-річча українського письменника Остапа Вишні: повідомлення та показ відеоматеріалу.

35р456г

Студенти групи ХХК–18 факультету мистецтв обговорювали важливу тему «День гідності та свободи». Студенти проявили неабиякий інтерес та підготували цікавий матеріал (В.Герасименко, Ю.Божок). День гідності та свободи - це досить "молоде" свято, яке було започатковано у 2014 році указом Петра Порошенка 21 листопада кожного року. Встановлене воно на честь Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Україна - територія гідності і свободи. Вона довела це подіями, які розгорталися на Майдані в 2004 і 2013 роках. Це було важке випробування для нашої країни, але українці довели свою любов до країни, честь і мужність.

3ц54254р56нр76

Студентська група ХХК-17 вшановувала пам’ять тих, хто безневинно загинув

під час найбільшої історичної катастрофи нашої країни – голодомору 32-33 років минулого століття. Р.Туменко, І.Лютікова: «День па́м'яті жертв голодомо́рів — щорічний національний пам'ятний день в Україні, що припадає на четверту суботу листопада. І пов’язана з цим загальнонаціонально-міжнародна акція «Запали свічку», яка відбувається щорічно у День пам'яті жертв Голодомору. Запроваджений згідно з указом Президента України Леоніда Кучми у 1998 році як «День пам'яті жертв голодоморів». Традиційно о 16.00 пам'ять загиблих під час геноциду українського народу вшановують хвилиною мовчання та встановлюють запалену свічку на підвіконня як в Україні, так і в багатьох країнах світу. У багатьох містах та населених пунктах на головних майданах у цей час теж запалюють свічки. Ввести традицію запалювати свічку запропонував американський та український історик, дослідник Голодомору в Україні Джеймс Мейс у 2003-му році».

8шлнр85уш34у57н

578кгль

 

 

 

 

 

 

Студенти групи МХК-16 провели інтерактивну гру на тему: "Гармонійний розвиток учнів засобами мистецтва". А в групі МХК-18 згадали видатного польського композитора К.Пендерецького та етапи його творчості.

  

 

 

13455
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша