Факультет мистецтв (Музично-хореографічне відділення)
Музичне мистецтво. Хореографія.

14 березня 2017 року в актовій залі КЗШ № 7 для учнів 8-11 класів відбулась профорієнтаційна лекція-концерт на тему «Вчитись з музикою, вчитись музиці» у форматі профорієнтаційної роботи «Професія вчителя – майбутнє нашої країни» (разом з Управлінням освіти і науки виконкому міської ради). Лекцію-концерт підготували і провели студенти 4 курсу музично-хореографічного відділення із залученням студентів 1, 2 курсів спеціальності «Музика», «Хореографія» та студентів факультету іноземних мов під керівництвом викладачів доц.Варнавської Л.І., ст. викладача Бондаренко А.В. На концерт були запрошені учні старших класів КЗШ № 75.

В яскравій концертній формі студенти надали інформацію та поради стосовно вступу до Криворізького педагогічного університету на факультет мистецтв музично-хореографічного відділення; за емоційною реакцією учнів на музичні номери програми виявили здібності до тієї чи іншої діяльності, в ході концерту ознайомили учнів та присутніх викладачів з історією виникнення нашого університету та факультету, з можливостями і особливостями педагогічної професії.

Під час підготовки і проведення концерту студенти своїм професійним виконанням музичних номерів та поєднанням їх з поезією та художньою прозою розвивали в учнів старших класів почуття прекрасного, музично-естетичний смак, почуття любові, відчуття натхнення та зацікавленість професією музиканта. Цьому сприяли: добре продуманий сценарій, відповідно підібрані музичні (хореографічні) номери концерту, сценічне концертне вбрання всіх учасників і відповідний святковий настрій.

всі гол 01

15 березня  студенти музично-хорегорафічного відділення факультету мистецтв під керівництвом доцента кафедри музикознавства Могілей І.В. виступили для учнів 8-11 класів КЗОШ №128. Вони розповіли чому вирішили займатись творчістю все своє життя і вступили до музичного факультету інституту. Студенти презентували свій факультет, його діяльність та досягнення і закликали учнів школи продовжити навчання разом з ними у Криворізькому педагогічному інституті на музичному факультеті.

922050

1537
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31