Факультет мистецтв (Музично-хореографічне відділення)
Музичне мистецтво. Хореографія.

689119207689119214На кураторській годині 01.11.2021 у групі МХК-19 (куратор Варнавська Л.І., староста Якімець А.) була проведена бесіда на тему «Захист прав дітей та жорсте поводження з ними». Розглядалися основні питання щодо захисту дітей та їх прав, способи допомоги дітям, до яких було застосовано психологічне або фізичне насилля.

Також розглядалися організаційні питання, а саме, щодо написання курсових робіт, відвідування занять та вакцинування студентів.

На кураторській годині 01.11.2021 у групі МХК-20 (куратор Черніж О.М., староста С.Довгаль) була проведена бесіда на тему:  «Захист прав дітей, попередження бездоглядності, злочинності, жорстокого поводження з дітьми.» Соколенко Олександр та Волосова Єлизавета підготували інформацію та проінформували студентів групи МХК-20 про наступне: правопорушення та злочини, які здійснюються неповнолітніми – це небезпечне соціальне явище; найпоширеніші злочини серед учнівської молоді; недоліки сімейного виховання; організований педагогічний процес у справі виховання; права дитини за законодавством України, нормативно-правові акти, зокрема, "Про охорону дитинства". Підсумком бесіди було усвідомлення студентами, що виправлення людини, яка скоїла злочин та скерований вплив на неї є важливою місією в суспільстві, від якої залежить майбутнє нашої країни. 

17288
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша