Факультет мистецтв (Музично-хореографічне відділення)
Музичне мистецтво. Хореографія.

2430957йгия

Доброго усім дня! Це світське життя. Я – Катя Осадча! І наш спец. випуск присвячений Дню студента. Сьогодні у нас з’явилася чудова можливість відвідати одне з найбільш знакових місць у Кривому Розі – актову зала музично-хореографічного відділення Криворізького педагогічного. Бачу на ваших обличчях німе запитання – чому я назвала це місце знаковим? А все просто, тільки на муз. педі можна зустріти таку кількість селебритіз на один квадратний метр. Не вірите? Зараз я вам це доведу.

Так розпочався 12 листопада в концертній залі шоу-концерт «Світське життя на муз педі», який підготували і блискуче провели магістри другого року навчання – Катерина Гарцуєва, Катерина Богяну, Анастасія Кузьменко, Наталія Хорольська разом з ведучою, сценаристом-режисером та акторкою Мариною Зарванською. Ведуча концерту професійно і невимушено відтворила стиль ведення програми Катериною Осадчою та вміння ставити гострі і цікаві запитання.

970264тт

Навіть за відсутності світла, на честь такого чудового свята як День студента, магістри вирішили поділитися найбільшими секретами, а точніше, яскравими талантами відділення. Свій прихований талант в гумористичному номері продемонстрували хореографи 1 курсу ХХК-18.

08фи 2580

Чуттєвим і проникливим співом – піснею Вакарчука «Обійми мене» – вразило вибагливу публіку вокальне тріо у складі Чехли Олександри, Ефременко Марини та Пучкової Софії (гр. МХК-15). Андрейчик Богдан просто приголомшив слухачів своїм авторським фортепіанним «Бурлеском», розкривши справжній композиторський талант. 

Хореографічне мистецтво експериментальне продемонстрували студенти гр. ХХК16, ХХК-18 в гумористичному номері «Контемп на районі»

Згадав свої студентські роки і молодий викладач Захар Дубовий, підготувавши зі студенткою 3 курсу Поправкою Марією справжній класичний сюрприз – Дует Едвіна і Сільви з опери І. Кальмана «Сільва». Переконливо, вокально-яскраво і образно!

Авторськими інструментальними творами і неперевершеним гумором поділився із студентами і викладачами Максим Момот зі своїм улюбленим інструментом.

9 62ьдтвч37твт800762

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Під впливом Всеукраїнського фестивалю «Джаз на Поштовій» з’явився чудовий номер – джазова композиція «Lullabyofbirdland» у виконанні Букреєва Івана, Добридник Катерини, Чехли Олександри.

79264ю

Шалена любов до мистецтва, яка затьмарює здоровий глузд, була відчутна і відіграна в Гумористичному номері «CrazyFrog»

324ц09гыкятрп

Фінальну крапку в концерті поставила пісня-жарт, пісня-сповідь, пісня-гімн в одному виконанні від креативних, артистичних і надзвичайно творчих магістрів – неймовірних особистостей. І справжніх героїнь студентського життя.

Вибаглива публіка нашого відділення отримали справжнє задоволення, естетичний відпочинок, а викладачі – ностальгію за студентськими роками!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6134
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша