Факультет мистецтв (Музично-хореографічне відділення)
Музичне мистецтво. Хореографія.

59тпф9 568тыр

Студент - це той хто постійно вчиться і вчиться…у нього нема деколи навіть часу на відпочинок …і коли ж йому проявити себе? Де студенту повеселитися? Так точно, це на ярмарку.

 

 

 

Ярмарок ,це чи не одне із найкращих творчих заходів нашого криворізького педагогічного університету. На ньому ми можемо відкрити себе для інших, показати свою творчу натуру.

726097рфжой

І саме 13 листопада студенти факультету мистецтв двох відділень – музично-хореографічного і художньо-графічного із задоволенням прийняли участь у традиційному ярмарку «Золоті хіти педагогічного», який був присвячений різним музичним стилям: джаз, рок музика, диско…

 

Кожен факультет, і наш в першу чергу!, яскраво презентував себе, приготувавши багато смаколиків та улюблених страв, та показавши змістовні креативні презентації свого стилю. І цей ярмарок, мабуть, один із самих яскравих за всі ці роки.

864дьтрв468 7бу

Загалом кажучи, такі студентські свята зближують між собою педагогів і студентів. Тут ти можеш знайти своїх старих знайомих з якими немає часу поспілкуватися, або взагалі знайти нову подругу чи друга. Ніколи не пробували рекламувати? ось вам і шанс спробувати себе в цьому. Бо чим більше залучиш людей, тим більше назбираєш коштів! 

Дякуємо за велику підтримку від наших улюблених викладачів. Я вважаю , що усі учасники події «викладися» на всі 100% ! Тепер з нетерпінням чекаємо на результати!

85осп3й607шнвбо3558б3ц

 

6142
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша