Факультет мистецтв (Музично-хореографічне відділення)
Музичне мистецтво. Хореографія.

CkmZLm2I9IYR ANzFnpXQo

 

 

 

 

 

 

 

 

Напередодні дня святого Миколая, 18 грудня 2018 року студенти факультету мистецтв завітали у дитячий реабілітаційний центр (Комунальний заклад «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей») із чарівною новорічною казкою. До діток, з якими чари та дива, нажаль, трапляються не так часто. Ми звикли жити в затишній оселі. Нас оточують близькі нам люди і нам майже нічого не потрібно, окрім любові та душевного тепла. Однак коли ти віддаєш себе на якусь добру справу, коли віддаєш частинку себе іншим людям, то це робить тебе щасливішим. Впевнена, що ви згодні! І саме тоді, коли наш факультет мистецтв присвятив себе цій святій справі, подарувавши дітям позитивні емоції, творчі вміння і натхнення, ми зрозуміли, у яку сферу можливо себе занурити без зайвих думок.

5у78л5у3овесьпр950587оа70

 

 

 

 

 

 

 

Зробили новорічний карнавал граючих та співочих тварин (Зайчик, Лев, Котик), Госпожа Зима, Сніжинки… – та куди ж нам без Святого Миколая. Зайка (Катерина Дубина) подарувала нам розкішну жартівливу пісню популярної сучасної групи Оpen Kids під назвою «На десерт», а наш душевний сімейний дует Сікачів Антона та Олександри був просто неймовірним з піснею «На краю землі», яку вони підготували саме до цього свята. Сама Госпожа Зима (Марина Єфременко) виконала відому пісню з к/ф «До побачення, Мері Поппінс» «Вітер змін». Також ніжно та проникливо прозвучала усім знайома різдвяна пісня «Тиха ніч» у виконанні скрипкового тріо (Стася Пастернак, Анастасія Бордюк, Марія Поправка). А особистий охоронець святого Миколая Микита Решетняк заспівав відому пісню Робертіно Лоретті «Джамайка». Зачарував також дітей інструментальний номер «Бумер» у виконанні Антона Сікача та Сергія Яшина на електрогітарі та баяні. З перших слів бархатистого тенору Максима Момота діти зразу в нього закохалися і дуже уважно слухали музичну розповідь гітари, яка плавно перейшла в «Зимову фантазію» звуків піаніно у виконанні Ольги Лашиної.

35708рітдлва95уц6пьр906859шлб

 

 

 

 

 

 

 

Дуже сподобались дітям ігри, які проводили з ними персонажі казкового концерту (рухливі, логічні, знання пісень).

Ви гадали, що Святий Миколай не має талантів? Так він заграв майже усі різдвяні пісні, поєднавши їх у форму яскравого попурі. Це було неперевершене виконання! А фінальною крапкою став традиційний, але такий жаданий, хоровод зі святим Миколаєм під час виконання ним же новорічної пісні.

u9BxLe5CFZ48BytTZ8WdgwzYcmlV5jxXk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Це свято було одних із тих чудес та див, яких ми самі інколи так чекаємо… Але деколи треба подарувати це чудо іншим, тоді і ти зрозумієш істину життя.

Стаття кореспондента інформаційного сектору музично-хореографічного відділення Змієвської Олександри

Більше фото в фотогалерея кафедри музикознавства

6496
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30