Факультет мистецтв (Музично-хореографічне відділення)
Музичне мистецтво. Хореографія.

953дас8329пдь

Студенти музично-хореографічного відділення академічної групи МХК-17 – підготували калейдоскоп методичних порад до дитячих пісень на тему «Хай в серці кожної дитини живе любов до України», який присвятили Дню Державного Прапора України та 28-й річниці з Дня Незалежності. Провели запланований захід 16 вересня о 14-25 на кураторській годині в аудиторії №5; відповідали за проведення Корененко Марина, Змієвська Олександра, в.о. куратора групи Ярошенко О.М.

Разом обговорили питання розвитку музичних здібностей молодших школярів на прикладах пісень українських композиторів про Батьківщину, рідний край і природу; формування емоційної чутливості до музики, уміння викладача емоційно підготувати дітей до слухання музичного твору (відповідність вступного слова програмовому змісту, якість художнього виконання, уміння дітей визначати жанр твору, характер, засоби муз. виразності тощо).

39гвртб3856лд

Пригадали правила послідовності розучування пісні, ознайомились із тематичними заняттями провідних педагогів на дану музично-патріотичну тему, пробіглися сучасними збірками пісень, прослухали віночок пісень В.Івасюка у виконанні Ані Лорак та групи ManSound; охарактеризували складнощі, з якими зустрічаються школярі при виконанні музичних творів на прикладі пісні на слова Т.Шевченка, музику Г.Ільченка в музичній редакції О.Омельченка «Думи мої єдині» для однорідного дитячого хору.

565849ьрб

8595
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша