Кафедра педагогіки
Криворізький державний педагогічний університет

Освітні втрати 2024 

Під час концеренції керівник педагогічної практики університету, Л. Цоуфал, акцентувала увагу присутніх на важливості практики з подолання освітніх втрат. Водночас, канд. пед. наук, доцент А. Король, чітко та грунтовно повідомила студентам основні організаційні та методичні вимоги, які висуваються до них у процесі проходження практики.

02 квітня 2024 року на кафедрі педагогіки відбулася настановна конференція з виробничої педагогічної практики для здобувачів освіти ІІ та ІІІ курсів, які візьмуть участь у проєкті з подолання освітніх втрат учнів закладів загальної середньої освіти з предметів початкової школи, математики, української та англійської мов, як помічники вчителів.

Освітні втрати1 2024

Варто наголосити, що насьогодні, 27 закладів загальної середньої освіти міста Кривий Ріг вже приєдналися до масштабного проєкту «Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат», що має на меті навчити вчителів вимірювати та долати освітні втрати. Проєкт реалізує громадська спілка «Освіторія» у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ), Міністерством освіти і науки України за підтримки Глобального партнерства в галузі освіти (GPE) та Уряду Японії.
Тож, участь студентів у практиці з подолання освітніх втрат зможе надати їм можливості спостерігати, аналізувати та фіксувати найкращі практики й методики подолання освітніх втрат. Усі вчителі, за якими будуть закріплені здобувачі освіти, пройшли відповідні тренінги, тож їхнє наставництво  стане неоціненним досвідом для кожного студента як майбутнього фахівця у його майбутній професійній діяльності. 
Освітні втрати2 2024 

Упродовж настановної конференції усі бажаючі практиканти могли поставити уточнюючі питання методистам кафедри педагогіки (д-р. пед. наук, доценту, С. Кучер; канд. пед. наук, доценту, А. Король; канд. пед. наук, доценту, І. Макаренко; канд. пед. наук, ст. викладачу, І. Коваленко) тощо.

На конференції також були присутні, в. о. завідувача кафедри педагогіки, канд. пед. наук, доцент, С. Щербина й декан факультету української філології, канд. філолог. наук, доцент, Л. Семененко, які привітали студентів й побажали нових творчих здобутків та набуття цінного практичного досвіду.
26018
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31