Кафедра ботаніки та екології
Природничий факультет

манкдпу

14-20 січня 2021 року викладачі кафедри ботаніки та екології за багаторічною традицією взяли участь у проведенні І (міського) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Викладачі кафедри очолили роботу секцій відділення наук про землю, біології, екології та аграрних наук:

секція «Екологія» - к.б.н. Маленко Я.В.;

секція «Охорона природи» - ас. Поздній Є.В.;

секції «Агрономії», «Ботаніки», «Селекції та генетики» - к.пед.н. Кобрюшко О.О.

У зв’язку з введенням локдауна була модифікована програма конкурсу. Цього року вона включала: етап заочного оцінювання дослідницьких робіт юних науковців; постерний захист зі спілкуванням кожного учасника з членами журі; наукову конференцію, що передбачала презентацію роботи, оприлюднення головних результатів, дискусії. Конференції були організовані на платформі Google Meet.

Юні науковці Криворіжжя представили цікаві дослідження різноманітної тематики, присвячені актуальним питанням біологічної та екологічної науки, що були підготовлені під керівництвом провідних вчителів закладів середньої освіти міста. Учасники демонстрували знання теорії та методології наукових досліджень, навички презентації, еристики, оригінальність, академічну доброчесність.


Викладачі кафедри ботаніки та екології дякують колегам освітянам за плідну співпрацю та бажають учасникам конкурсу творчого натхнення, наполегливості у подальшій навчальній і науковій діяльності, перемоги у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України!

ман картинка

14043
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31