Факультет іноземних мов
Мова і література: англійська, німецька. Переклад.

Влітку всі майбутні студенти замислюються: як наблизитися до своєї мрії? Як дізнатися більше про омріяну спеціальність та можливості навчання? 

Відповіді на ці питання ви дізнаєтеся в інтерв'ю з деканом факультету іноземних мов Мариною Варданян.

Доброго дня, Марино Володимирівно. Сьогодні абітурієнти хочуть дізнатися більше про навчання на факультеті іноземних мов, спеціальностях, можливостях працевлаштування. 

Шановні майбутні студенти, запрошуємо вас на навчання на спеціальності факультету іноземних мов Криворізького державного педагогічного університету. Вивчайте мови разом з ФІМ! Обирайте найкраще! Обирайте ФІМ!

За якими спеціальностями готують на ФІМ?

На факультеті іноземних мов ми готуємо за такими освітніми програмами: "Англійська мова, зарубіжна література", "Німецька мова, англійська мова", "Філологія. Переклад". Ми пропонуємо навчання як випускникам шкіл на рівні бакалаврату, так і тим, хто вже має диплом бакалавра або іншу другу вищу освіту на рівні магістратури. Крім англійської мови, наші студенти вивчають на вибір іншу мову, зокрема, німецьку або французьку.

Які ж особливості навчання на ФІМ чекають на майбутніх студентів?

Вивчення мов - це головний пріоритет факультету іноземних мов, тому наші студенти, крім навчальних занять, беруть участь у різноманітних заходах, зокрема, у мовних клубах з носіями мови, дебатному англомовному клубі, літніх мовних школах у Німеччині, беруть участь у програмах академічного обміну та подвійних дипломів. Крім того, наші студенти можуть брати участь у різноманітних практиках: як навчальних, так і виробничих.

У яких сферах працюють випускники ФІМ?

Випускники наших спеціальностей працюють у різних галузях економіки: від закладів освіти, сфери мовних послуг до промислових та комерційних підприємств, видавництв, переклалацьких агенцій як в нашому місті, Україні, так і за кордоном - усюди наші випускники.

Дякуємо за відповіді на наші запитання. Ваші побажання майбутнім абітурієнтам?

Вступай - перемагай! Приєднуйся до факультету іноземних мов!

 

19709
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша