Факультет іноземних мов
Мова і література: англійська, німецька. Переклад.

unnamed 3 512x310

Для забезпечення якісного навчання на період карантину викладачі кафедри англійської мови з методикою викладання розробили план заходів.

Так, викладачі використовують багаточисленні форми дистанційного навчання для взаємодії зі студентами. Викладання дисциплін виконуються за допомогою різноманітних онлайн-сервісів та популярних месенджерів Viber i Telegram, WhatsApp, Skype, Zoom, і, звичайно, електронної пошти. За допомогою цих онлайн-технологій проводять аудіо- та відеоконференції, надаються консультації студентам. За допомогою електронного листування студенти отримують завдання для ознайомлення та вивчення програмного матеріалу, а викладачі перевіряють виконані вправи, тести, есе та інші завдання, передбачені програмами вивчення навчальних дисциплін.

Також, використовуючи СУЕНК на платформі MOODLE, студенти мають можливість переглянути відео, ознайомитися із лекційним матеріалом, виконати тестові завдання, письмові роботи.

З більш детальною інформацією можна ознайомитися на сайті кафедри англійської мови з методикою викладання та на сторінці прес-центру КДПУ.

10740
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша